Turisti Jeka in Grecia: “Totul este bine. Am avut o super vacanta”

Thassos. Corfu. Halkidiki. Sunt trei destinatii din Grecia in care turistii Jeka Turism si-au petrecut vacanta in ultima saptamana (ultimele zile din iunie – primele zile din iulie) fara nicio problema. Noi cei de la Jeka am incercat sa aflam daca sejururile celor aflati pe teritoriul elen au avut de suferit din cauza crizei prin care tare trece in ultimele saptamani. Incercam in acest fel sa le oferim celor care se indreapta spre resort-urile de acolo o imagine clara a ceea ce inseamna sa fii turist in Grecia in acest moment.

Iztok Alf Kurnik

Si avem doar vesti bune. Fiecare vacanta s-a desfasurat fara probleme, iar turistii au dat asigurari ca sejurul din acest an nu a fost cu nimic diferit fata de cele din anii trecuti. In Halkidiki benzinariile sunt deschise, retragerile de la ATM si plata cu cardul sunt permise si se pot efectua fara probleme, iar magazinele sunt si ele deschise.

Pefkohori – Halkidiki. “O vacanta super tare. Este a treia oara cand am fost la greci si asta a fost cea mai frumoasa vacanta. In ziua in care a fost agitatie pentru ca se spunea ca nu mai e benzina si motorina a fost intradevar agitatie – am avut patru masini in fata la benzinarie.  A doua zi nu mai era nimeni si erau deschise”.

Pefkohori se afla pe bratul Kassandra din Halkidiki la 105 kilometri de Salonic. Turistii Jeka au ales Hotelul Anna Maria Paradise 3*. “Cei de acolo sunt foarte draguti si atenti. Ne-au spus unde se afla cea mai frumoasa plaja, unde sa mancam” – Catalin Dobre (6 iulie 2015)

Potos – Thassos. “Tocmai ne-am intors din Grecia unde am petrecut un concediu minunat la Hotelul Kamari din Potos. Recomand acest hotel pentru tot ce ofera: camere curate frumos amenajate, piscina-super, gradina cu mult bun gust amenajata, plaja aproape. Orasul Potos este foarte aproape si se ajunge pe jos. Merita sa faceti un tur al insulei. Noi am fost incantati de peisaj” – Mona Velea (6 iulie 2015)

Potos se afla in sudul insulei Thassos si este una dintre destinatiile preferata de turistii tineri. Plaja se intinde pe aproximativ doi kilometri si este amenajata cu sezlonguri si umbrelute.

Agios Ioannis – Corfu. “Hotel frumos. Priveliste incantatoare. Plaja cam mica cu sezlonguri si umbrele, apa din piscina nu prea curata, camere maricele dar mobilier cam vechi, unele camere erau renovate anul acesta. Zilnic se schimbau prosoapele si se facea curat in camera, iar la 4 zile se schimba lenjeria”.  Mai multe despre Hotel Belvedere 3*. 

Agios Ioannis se afla la 16 kilometri de Corfu, iar plaja cu pietricele este admirata de toti turistii. E o zona linistita pentru familii cu copii inconjurata de maslini si portocali.

Cum a fost vacanta dumneavoastra in Grecia ?

 

Leave a Reply