Omul din spatele celui mai luxos hotel din lume. Burj Al Arab, Dubai

Burj al Arab a fost detronat ca fiind cea mai inalta cladire din lume, dar cu siguranta a ramas cel mai luxos hotel de pe mapamond. Intr-un hotel unde o camera ajunge sa coste si 18.000 de dolari pe noapte incurcaturile si scaparile nu sunt acceptate, iar ca totul sa mearga bine e nevoie de o adevarata mana de fier. Si pentru ca Iron Man e doar un personaj de benzi desenate si domeniul hotelier oricum nu era specialitatea lui in scena a intrat Heinrich Morio.

http://www.eturbonews.de

http://www.eturbonews.de

Un american de 53 de ani este managerul general al hotelului care a costat 650 de milioane de dolari. Heinrich Morio coordoneaza o echipa de peste 1.700 de persoane, dintre care 220 care se ocupa de barurile si restaurantele hotelului. Intrebat de reporterii CNN ce inseamna cel mai luxos hotel din lume acesta a raspuns fara ezitare: “Atentia pe care o oferim turistiilor”.

Cum se descurca Heinrich Morio cu cei mai bogati si pretentiosi clienti din lume, dar si ce rezolvare a gasit in momentul in care un client a ajuns la hotel si a cerut pentru fiul sau o pereche de papuci Louis Vuitton, editie limitata. Va las sa descoperiti raspunsul in interviul acordat pentru CNN:

Another frequent guest of the hotel brought a son who was “desperately looking for a pair of Louis Vuitton sneakers, but couldn’t find them anywhere in England.”Before he arrived we went out…”

Vacantele in Dubai devin din ce in ce mai populare si sincer nu e deloc greu sa ajungeti acolo. Tot ce trebuie sa faceti e sa urcati intr-o cursa direct cu plecare din Bucuresti. Pentru o vacanta la Burj Al Arab pretul este la cerere, dar pe Jeka.ro puteti gasi o oferta la 789 de euro de persoane per sejur cu plecare din Germania ori Spania.

Cu o inaltime de 321 de metri, Burj Al Arab este al patrulea cel mai inalt hotel din lume. La deschiderea din 1999 s-a aflat insa pe primul loc

Burj al Arab a fost deschis in 1999. Constructia a inceput in 1995 pe locul unui fost hotel, Chicago Beach.  Proiectul dupa care a fost ridicat Burj al Arab a purtat acest nume pana in 1997 cand seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum a decis sa il schimbe in Burj al Arab.

Photo Credit: [SNIPER]A|M|A|T|Z|™ via Compfight cc

One Response to Omul din spatele celui mai luxos hotel din lume. Burj Al Arab, Dubai

  1. Ora Exacta

    Cautand pe internetul din Romania uite ca am nimerit pe saitul dvs..

    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si va
    doresc cat mai mult succes!

Leave a Reply