Ultimele reduceri de Early Booking pentru Grecia

490 de euro. Hotel de patru stele in Santorini. Transport cu avionul si taxe de aeroport incluse. E doar una dintre ofertele de early booking de la Jeka.ro pentru Grecia. 19 euro pe noapte. Hotel de doua stele in Zakynthos. Transport individual. Reducerile de early booking mai sunt valabile pana pe 30 aprilie.

In Grecia poti alege sa mergi cu o cursa charter ori cu propria masina. Eu n-am testat varianta transportului cu avionul si cu toate acestea daca puteti sa mergeti cu masina eu va recomand varianta asta. De ce ? In primul rand pentru ca va ofera o oarecare mobilitate si puteti sa descoperiti mult mai mult din locul in care va aflati in acest fel. Cu ajutorul masinii am descoperit in Sithonia plaje fara picior de turist (pana la noi evident) si in Kassandra am testat statiune dupa statiune lucru care fara masina ar fi fost destul de complicat.

Photo Credit: A Sutanto via Compfight cc

Photo Credit: A Sutanto

Daca alegeti transportul individual o sa gasiti reduceri de early booking pentru Halkidiki in principal, dar si pentru Corfu si Zakynthos. Daca e sa alegeti Halkidiki eu va propun o vacanta pe bratul Sithonia. E mai linistit decat Kassandra, dar asta inseamna si mai multe plaje ascunse in golfuri aflate la marginea padurii. Un hotel bun este Porto Carras Meliton Beach de patru stele. Pretul cu early booking e de 44 de euro pe noapte.

Cu avionul puteti sa ajungeti insa in insula Kos. E a doua insula intr-un clasament al popularitatii dupa Rhodos. Coasta insulei are 112 kilometri si e o destinatie foarte bine organizata oferind turistiilor si cluburi si plaje si restaurante cu mancaruri tradionale si hoteluri foarte bune. De exemplu, Hotel Michelangelo de cinci stele unde un sejur de sapte nopti costa 650 de euro cu transport si taxe de aeroport incluse.

Photo Credit: Surrealize via Compfight cc

Leave a Reply