TAP Portugal reduce prețul biletelor de avion cu până la 20%

În aceste zile ce preced Valentine’s Day și Dragobetele, TAP Portugal propune turiștilor o altfel de dragoste. Cea pentru călătorii. Astfel, biletele de avion pe rutele operate de compania aeriană lusitană sunt reduse cu 15%, respectiv 20%. Discountul se obține doar dacă rezervările sunt efectuate în perioada 10-16 februarie.

Photo Credit: Terence S. Jones via Compfight cc

Photo Credit: Terence S. Jones

Pentru orice bilet de avion rezervat în această săptămână, cu plecare din București pe destinațiile Lisabona, Porto, Faro, Funchal, Ponta Delgada, Horta, Terceira, Casablanca și Marrakech, reducerea este de 20%. În momentul rezervării trebuie completat în caseta ”cod promoțional” simbolul FLYTAPAPRO0214. Pentru cele mai multe dintre destinațiile de mai sus, perioadele de călătorie la preț preferențial sunt 10 martie-15 aprilie, 16 mai-15 iunie, 16 septembrie-15 decembrie 2014. Pentru Casablanca și Marrakech, perioada de călătorie acceptată este între 1 noiembrie și 31 decembrie 2014.

Ca să va faceți o idee, un zbor promoțional până la Lisabona, o destinație pe care Jeka Turism o recomandă pentru anul 2014, costă 189 de euro, cu toate taxele incluse. Adăugăm faptul că o săptămână de cazare în destinațiile sus menționate costă aproximativ 500 de euro pentru două persoane, la hoteluri de 3-4 stele.

Discountul de 15% pentru biletele rezervate săptămâna aceasta se aplică pe destinații precum Dakar, Boa Vista, Praia, Sao Vicente, Sal, Rio de Janeiro, Fortaleza, Salvador, Recife, Natal, Manaus, Porto Alegre, Belem, New York, Miami, Bogota și Panama City. Bineînțeles, orașul de plecare este București. Condițiile de călătorie sunt similare destinațiilor reduse cu 20%, adică turistul va trebui să completeze în caseta ”cod promoțional” simbolul FLYTAPAPRO0214. Multe dintre biletele de avion reduse au ca date de călătorie perioadele 1 aprilie-31 mai, 1 septembrie – 31 octombrie 2014 (ex. Boa Vista, Praia etc).

Photo Credit: AlexCamPro via Compfight cc

Photo Credit: AlexCamPro

În cazul Dakar, vacanța  trebuie efectuată în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2014. Pentru destinațiile din Brazilia și America de Sud, călătoriile se efectuează în perioada 10-15 aprilie, 1-15 mai, 1-15 septembrie și 1-15 decembrie 2014. Pentru Bogota și Panama, aveți la dispoziție toată partea a doua a anului pentru a călători.

Photo Credit: iElkie via Compfight cc

Photo Credit: iElkie

Crăciun la New York sună bine, iar prețurile reduse practicate de TAP Portugal pentru această destinație permite turiștilor o mică extravaganță. Biletele achiziționate săptămâna aceasta au ca date de călătorie perioadele 10-15 aprilie, 15 mai-30 iunie, 16 noiembrie-31 decembrie 2014. Iar zborul dus-întors București-New York costă 475 de euro. O noapte de cazare în frumoasa metropolă americană costă aproximativ 200 de dolari pentru două persoane (camera dublă).

Îndrăgostiți-vă de călătorii!

Photo Credit: sftrajan via Compfight cc

Leave a Reply