Ramona Jachianu e castigatoarea vacantei de 5* in Thassos, Grecia

Ramona Jachianu e castigatoarea vacantei de 5* in Thassos, Grecia ! Oferita gratuit de Jeka Turism aceasta vacanta cuprinde un sejur de 7 nopti cu demipensiune la Hotel Royal Paradise Beach Resort & Spa din Potos, Thassos. Ramona va avea putea sa isi aleaga ea perioada in care sa descopere una dintre cele mai populare insule din Grecia insa nu mai tarziu de 15 octombrie 2014.

Ramona Jachianu a fost aleasa aleator din zecile de concurenti care au decis sa participe la Concursul Jeka ! Ea ne-a povestit despre vacanta sa din aceasta vara de la Hotelul Lomeniz din Rhodos si ii multumim foarte mult !

Va multumim foarte mult tuturor pentru ca ati impartasit cu Jeka Turism aventurile din aceasta vacanta ! Prin impresiile publicate de voi viitorii turisti vor avea o mai buna imagine asupra unor hoteluri din Bulgaria, Grecia, Turcia si chiar Republica Dominicana.

Jeka Turism a pregatit la inceputul acestei veri si un ghid pentru insula Thassos. Vezi ce poti vizita si unde se poate face plaja pe aceasta bucatica de rai din Grecia !

Leave a Reply