Luna de miere intr-o destinatie exotica. Mauritius

Luna de miere in Mauritius. O destinatie exotica care pare desprinsa din filme, dar pe care multi o considera prea scumpa. Ei bine, nu doar in acest post ci si in viitoarele o sa incerc sa va arat oferte la preturi foarte bune in destinatii in care a ramas asa ca o legenda ca e nevoie de o mica avere pentru a ajunge.

Mauritius este o insulă multiculturală în Oceanul Indian, la est de Madagascar şi la sud-est de Seychelles

Mauritius e o astfel de destinatie. O noapte de cazare aici nu e mai scumpa decat una la un hotel de cinci stele din Belek, Turcia, de exemplu. E un loc perfect pe luna de miere si nu doar turistii stiu astia ci si hotelierii. Aici foare hotel are pregatit un pachet special pentru tinerii insuratei si chiar pachete pentru organizarea de ceremonii.

Ofertele Jeka.ro pentru Mauritius sunt dintre cele mai variante. Eu v-as recomanda doua hoteluri. Unul cu pret mediu-mare si un altul cu pret mediu. La 41 de euro pe noapte de persoana puteti alege Hotel Coin de Mire Attitude din Grand Baie. Hotelul este pe plaja la 80 de kilometri de aeroportul din Mahebourg. La 133 de euro de persoana pe noapte va recomand Sugar Beach Resort din Flic en Flac.

Prima zona care s-a dezvoltat din punct de vedere turistic este Grand Bay aflata in zona de nord. Aici sunt cele mai multe restaurante si cluburi, dar si una dintre cele mai celebre plaje, La Cuvette. Dupa cateva zile de plaja puteti incepe sa vizitati si alte zone din partea de nord. Printre acestea si satul Triolet, cel mai lung din Mauritius. Aici se afla si cel mai mare templu Hindu din Mauritius.

Photo Credit: Jody Art via Compfight cc

Leave a Reply