Cum alegi o vacanta cu Early Booking in Turcia?

Planifica-ti vacanta in Turcia cu ajutorul ofertelor early booking pentru 2018! Iata cele mai avantajoase reduceri pentru hoteluri de 4* si 5* din Alanya, Belek, Didim, Kusadasi sau Kemer.

Cu peste 200 de hoteluri, Didim se afla pe coasta Marii Egee, in vestul Turciei. Aici o vacanta pe plaja se combina perfect cu un circuit ce te ajuta sa descoperi o parte din istoria tarii. Poti sa vizitezi Templul lui Apollo sau orasul antic Milet. Cu reducere Early Booking 30% pentru cele mai solicitate hoteluri din Didim ofertele pentru o vacanta in Ysilkent – Didim pornesc de la 35 euro/persoana/noapte. Hotel Venosa Beach 5* beneficiaza de reducere pentru rezervari facute pana la data de 31/01/18.

Belek este o statiune creata special cu gandul la turisti. Aflata pe malul Marii Mediterane si inconjurata de paduri de pini pe partea de uscat statiunea are peste 30 de hoteluri de cinci stele cu spatii verzi, centre SPA si terenuri de golf. Hoteluri din Belek cu reducere Early Booking pana la 40%: Spice, Maritim Pine Beach Resort, Port Nature Resort and Spa.

Kusadasi este unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee si in acelasi timp una dintre cele mai frumoase statiuni din Turcia. Supranumita si Insula Pasarilor, statiunea se afla la 1.300 de kilometri de Bucuresti. Trei hoteluri din Kusadasi recomandate de Jeka, cu reducere Early Booking pana la 35% sunt Korumar Ephesus Beach and Spa, Palm Wings Ephesus Beach, Sunis Efes Royal Palace. Poti sa alegi o vacanta in Kusadasi cu o reducere Early Booking 35% la hotel Korumar Ephesus Beach and Spa – de la 60 euro/pers./noapte.

Calatoreste cu copiii in Turcia! Alege hoteluri din Lara, Belek si Kemer ce ofera cazare cu 2 copii gratis pana la 14.99 ani si cu reducere Early Booking pana la 25%: Limak Lara 4*, Limak Limbra 5* sau Limak Arcadia 5* – de la 45 euro/pers./noapte. -> Alege o vacanta!

Leave a Reply