O cina romantica pe plajele din Havana. O vacanta in Cuba costa 1.300 de euro

Un oras relaxat scaldat in muzica, rom si masini care au facut furori in anii ’50 in toata lumea. Pe stradutele din Havana va recomand sa faceti o plimbare cu un Mojito in mana, un aparat foto la gat si cel mai important sa nu uitati sa admirati fiecare Cadillac care va trece pe langa voi.

Inainte de lasarea serii trebuie sa faceti un tur de oras intr-o astfel de masina pentru a intra cu adevarat in pielea unui localnic. Costul unui tur este cuprins intre 20 si 30 de CUC in functie de numarul de persoane din masina.

Photo Credit: theGentleman™ via Compfight cc

Photo Credit:theGentleman™

Dupa o zi in care ati descoperit secretele si legendele Havanei e timpul pentru o cina romantica. Inlocuiti stradutele unde persista mirosul trabucurilor cubaneze cu nisipul fin al unei plaje. Havana are peste 96 de kilometri de tarm, iar cele mai populare plaje sunt Bacuranao, Mégano, Santa María, Boca Ciega si Guanabo. Pentru mine o plaja perfecta este foarte animata in timpul zilei si linistita in timpul serii. La aceasta categorie se incadreaza foarte bine Playa Bacuranao. Plaja este si preferata localnicilor si este recomandata in special pentru iubitorii de snorkeling. Tot aici exista si bungalow-uri tocmai de accea am ales aceasta plaja pentru o cina romantica.

Photo Credit: rumpelstiltzkin via Compfight cc

Photo Credit: rumpelstiltzkin

In ceea ce priveste cazarea eu va recomand din oferta Jeka.ro doua hoteluri de patru stele situate in Havana. In cazul tuturor ofertelor plecare se face din Frankfurt, Munchen, Madrid, Dusseldorf si Bruxelles. Tariful include costul biletului si taxele de aeroport, dar nu si costul biletului Bucuresti – destinatia de plecare:

Hotel Raquel**** – 1.300 de euro/persoana/sejur – in oferta este cuprins doar micul dejun – hotelul este situat central in apropiere de Plaza San Francisco si Plaza Vieja

Hotel Palacio Ofarrill**** – 1.300 de euro/persoana/sejur – in oferta este cuprins doar micul dejun – hotelul este situat central in apropiere de catedrala si faleza Melacon

Photo Credit: Jamie Frith via Compfight cc

One Response to O cina romantica pe plajele din Havana. O vacanta in Cuba costa 1.300 de euro

Leave a Reply