Cea mai scumpa vacanta din lume. Un traseu al monumentelor UNESCO

Cea mai scumpa vacanta din lume costa 990.000 de lire (1,5 milioane de dolari) si nu e doar o simpla vacanta ci un circuit de doi ani. Timp de 730 de zile turistii care isi vor permite o astfel de vacanta vor face un circuit al tuturor monumentelor incluse pe lista UNESCO. Acestea nu sunt deloc putine si la o simpla privire asupra listei va pot spune ca nu o sa fie o vacanta deloc “usoara”.

In timpul calatoriei o donatie de 5.000 de lire o sa fie facuta in contul UNESCO 

In prezent lista contine 962 de astfel de monumente de patrimoniu, dar organizatorii au avut grija sa specifice ca se vor vizita doar cele care se afla in zona sigure si care merita intradevar. Din start au “prins” lista de vizitare destinatii deja celebre precum Monte Alban, un oras antic din Mexic, senzationalul Taj Mahal din India, piramidele din Egipt si Machu Picchu din Peru.

Viitorii posibili turisti si cu toate ca aceasta vacanta de doi ani a fost estimata la un milion de lire sterline nu sunt putini. Lista celor mai bogati oameni din lume realizata de revista Forbes pentru 2013 contine 1.426 de nume. Cei care aleg sa lase lucrurile de acasa in stand-by timp de doi ani vor calatorii cu stil. De vacanta anuntata in exclusivitate pe site-ul www.veryfirstto.com se va ocupa o celebra agentie de turism din Marea Britanie, iar acestia promit conditii de cinci stele.

In primul rand acestia nu vor zbura decat la clasa business si se vor caza la cele mai bune hoteluri din lume precum Ritz-Carlton din Moscova ori Cipriani din Venetia.

Photo Credit: zerotwelve via Compfight cc

Leave a Reply