30%, 20%, 10%….GRECIA. Rezerva o vacanta cu Early Booking pana la 28.02.2014

Sa alegi doar una dintre sutele de oferte pentru o vacanta in Grecia pare un lucru cu adevarat imposibil. Sa fie Thassos, Zakynthos sau Creta ? Ofertele early booking te vor ajuta cu siguranta sa reduci lista destinatiilor si asta pentru ca reducerile din oferta Jeka.ro pentru Grecia ajung pana la 35%.

Photo Credit: yonca60 via Compfight cc

Photo Credit: yonca60

Thassos sau insula de smarald cum o numesc cei care i-au calcat cel putin o data plajele ori s-au scaldat in apele Marii Egee se afla la 600 de kilometri de Romania. Este cea mai apropiata insula a Greciei de tara noastra, iar plajele sale precum “Marble Beach” sau “Aliki Beach” au devenit deja celebre. Oferta Jeka.ro pentru early booking in Thassos are preturi cuprinse intre 15 si 35 de euro.

35%Hotel Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*. Aflat pe coasta de sud a insulei Thassos hotelul este construit pe plaja de nisip ce se intinde pe sute de metri in zona Potos.

15%Hotel Sunrise Beach 3*. Skala Prinos  este locul unde o sa gasiti al doilea port de pe insula. De aici se pleaca cu feribotul spre Kavala, de exemplu. Tot aici se mai pastreaza inca si unul dintre vechile porturi de pe insula.

10%Hotel Abbacy Katianas Casteletti 4*. Se afla in Limenas, capitala insulei si deseori numit si “Orasul Thassos”. Aici este si cel mai mare si principalul port al insulei.

Photo Credit: Karol Kalinowski via Compfight cc

Photo Credit: Karol Kalinowski

Zakynthos a devenit in ultimii ani una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Grecia. Este cea mai sudica insula a Greciei, iar principalele statiuni si cele mai frumoase plaje se afla pe coastele de sud si est. Epava Contrabandistilor din golful Navagio este principala atractia a turistilor care ajung in Zakynthos. Se spune ca vasul Panagiotis a esuat in 1982 in timp ce transporta marfa ilegala in timpul unei furtuni. Ofertele Jeka.ro pentru early booking in Zakynthos pornesc de la 9 euro pe noapte de persoana.

28%Hotel Eleon Grand Resort and Spa 5*. Hotelul se afla la 9 kilometri de Zante pe coasta de est in Tsilivi. O statiune cu plaje cu nisip fin inconjurata de plantatii de maslini si vita de vie.

25%Hotel The Bay 4*. Hotelul se afla in celebra peninsula Vassilikos, un loc pitoresc unde se afla si plaja Agios Nikolaos. Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru scufundari din Zakynthos.

20%Hotel Miro Palazzo di Zante 4*. Si acest hotel se afla in peninsula Vassilikos. Pe plajele de aici depun oua broastele testoase Caretta caretta.

Photo Credit: macropoulos via Compfight cc

Photo Credit: macropoulos

Creta este cea mai mare insula a Greciei si o destinatie care nu trebuie ratata. Insula de 8.000 de kilometri patrati are o coasta de nu mai putin de 1.000 de kilometri preserata cu plaje cu nisip fin, golfuri, peninsule si grote. Principalul oras de pe insula este si capitala Heraklion. Nu trebuie sa plecati de aici fara sa vizitati castelele venetiene. De exemplu, fortareata Koules care apara candva portul Heraklion a fost construita in secolul al XIII-lea. Oferta Jeka.ro pentru early booking in Creta cuprinde multe oferte, dar cele mai avantajoase expira la sfarsitul lunii februarie.

30%Hotel Aquis Bella Beach 5*. Hotelul se afla in Anissaras la 24 de kilometri de Heraklion. Cele mai multe plaje de aici sunt stancoase, dar o sa gasiti si unele amenajate in fata celor mai mari hoteluri.

20%Hotel Agrabella 3*. Se afla in Hersonissos la 25 kilometri de Heraklion. Orasul este dedicate turismului astfel ca strazile sunt pline de taverne si magazine de souveniruri.

15%Hotel Aldemar Knossos Royal 5*.  Hotelul este situat pe plaja in Anissaras  si la doi kilometri de Hersonissos.

*Reduceri valabile pentru rezervarile facute inainte de 28.02.2014.

Photo Credit: Nick-K (Nikos Koutoulas) via Compfight cc

Leave a Reply