Vizitati cea mai inalta cladire din lume. Burj Khalifa

Photo Credit: Bart's Dad via Compfight cc

Photo Credit: Bart’s Dad

Stiti cu siguranta senzatia pe care o aveti atunci cand priviti in jos de la etajul 10. Imaginati-va acum aceiasi senzatie, dar de la etajul 160, ultimul nivel al celei mai inalte cladiri din lume. Burj Khalifa.

828 de metri, 1,5 miliarde de dolari, 22 milioane de ore de lucru si 24.348 de ferestre. Acestea sunt doar cateva dintre cifrele care fac din Burj Khalifa nu doar cea mai inalta cladire din lume, dar si un obiecitv turistic extraordinar de interesant pentru acesta vara. E imposibil sa ratati o vizita daca sunteti in apropiere, iar ofertele Jeka.ro pentru Dubai sunt cel putin la fel de atractive. Un sejur pentru o persoana la Hotel Marco Polo de patru stele cu zbor inclus costa 397 de euro*. Revenind insa la cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa include atat apartament privat, cat si spatii de birouri un hotel si un centru comercial.

Biletul de intrare costa 400 de AED si cu ajutorul lui o sa ajungeti pe puntea de observatie de la etajul 124. Dar pana acolo mai aveti de vizitat centrul comercial, Dubai Mall si fiecare zona care ofera informatii istorice despre Dubai. Cum o sa ajungeti la etajul 124 ? Ei bine exista 57 de lifturi si 8 scari rulante.

Cand vine vorba de Burj Khalifa nu e timp de pierdut. S-ar putea sa nu mai aveti la dispozitie mult timp pentru o vizita. Un magician din UAE, Ras Al Khaimah planuieste ca in luna Decembrie sa faca intreaga cladire de 823 de metri sa dispara.

Photo Credit: Yousif Al-Homoudi via Compfight cc

Leave a Reply