Unde te relaxezi dupa o zi pe partie in landul Salzburg

Termele din landul Salzburg te fascineaza cu o panorama extraordinara a Alpilor, cu bai cu apa de munte, gheizere si tobogane cu apa. Saune si bai termale se intind pe sute de metri patrati si toate sunt realizate din materiale naturale precum piatra si lemnul. Poti sa alegi termele Felsentherme Bad Gastein pentru o experienta la peste 1.100 de metri altitudine. Aici te asteapta sase zone termale, dar si o zona de wellness si o piscina interioara incalzita la 32 de grade.

Termele se afla in Bad Gastein, la sud de Salzburg, un loc cunoscut pentru hotelurile in stilul belle epoque si cele patru domenii schiabile: Dorfgastein-Großarltal, Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel, Graukogel şi Sportgastein. Daca va ganditi la o vacanta in Bad Gastein atunci va propunem Hotel Sanotel Bad Gastein 4* aflat aproape de cascada Gasteiner Wasserfall. Pretul incepe de la 73 euro/persoana/noapte si include Mic Dejun + Cina.

Pentru o panorama de 360° a Alpilor cel mai potrivit loc sunt Termele Alpen Therme Gastein. Pe o suprafata de 32.000 m² se afla saune cu apa de munte, gheizere, un dom multimedia, dar si o zona de wellness. Si aici aveti de descoperit sase zone de relaxare.

De la lemn si piatra va propunem sa treceti la sticla. Tauern SPA Kaprun inseamna 13 saune si bai cu aburi, sapte piscine si o panorama asupra varfului Kitzsteinhorn. Totul se intinde pe 2.100 m². Puteti sa aveti aici o vacanta aici cu ajutorul Jeka Turism. Tauern SPA Kaprun se afla in oferta Jeka Turism pentru un sejur in Austria de la un pret care incepe de la 142 de euro/persoana/noapte. Termele se afla la un km de centrul statiunii, la patru km de zona de schi Areitbahn, la 10 metri de statia de schi bus si la aprox. 7 km de gara din Zell am See.

Leave a Reply