Unde plecam in vacanta in extra-sezon ? Cele mai bune locuri din Europa, Caraibe si SUA

Sunt destinatii care sunt chiar mai frumoase si mai usor de descoperit in extra-sezon. Sunt locuri unde sutele de turisti care incearca sa viziteze acelasi obiectiv in acelasi timp pot sa strice din farmecul lui. Asa ca va propunem sa alegeti aceste destinatii in extra-sezon:

@compfight

1. VENETIA – ITALIA (Noiembrie – Martie) Canalele, stradutele late de abia un metru si plimbarile cu vaporetto devin extrem de aglomerate in luna iulie si pana la finalul lunii septembrie sunt cu adevarat invadate de turisti. Daca vreti sa faceti o plimbare cu vaporetto fara sa fie nevoie sa va inghesuiti ori sa vizitati Basilica San Marco atunci aceasta perioada este perfecta pentru dumneavoastra. Trebuie sa luati insa in considerare temperaturile cu 10 grade Celsius mai mici, dar tarifele la cazare scad cu aproape 50%. Si aici aveti de ales: o cazare in inima orasului in apropiere de Piata San Marco intr-un hotel in stil venetian precum Albergo San Marco ori intr-un hotel modern de patru stele aflat in Mestre (la trei statii de autobuz de intrarea in Venetia) precum Hotel Delfino.   In oferta Jeka.ro pentru Venetia o sa gasiti oferte pentru oricare dintre variante o alegeti :)

2. ALGARVE – PORTUGALIA (Noiembrie – Aprilie) Una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Portugalia e cu siguranta Algarve. Coasta Portugaliei e cunoscuta pentru cele peste 150 de plaje exceptionale si vestea buna e ca va puteti bucura de ele chiar si in lunile de iarna si primavara deoarece aici temperatura scade rareori sub 15 grade. Din oferta Jeka.ro pentru Algarve – Portugalia va recomandam un hotel caruia turistii Jeka i-au oferit o nota maxima. Este vorba de hotelul Grand Real Santa Eulalia de 5*. 

Photo Credit: jlabr919

3.BARBADOS – CARAIBE (Iunie – Noiembrie) Cele mai multe destinatii din Caraibe trebuie ocolite in timpul sezonului ploios, dar Barbados se afla la est incat aici nu s-a mai vazut un uragan ori o furtuna serioasa sin 1955. Mai multe in noiembrie aici se organizeaza cel mai mare festival al romului si al mancarii traditionale. Sa nu plecati de pe insula inainte de a face scufundari in zona Dottins Reef.

4. HAWAII – SUA (Noiembrie – Decembrie) Prima intrebare e cu siguranta: Exista un moment prost in care sa mergi in Hawaii ? :) Numarul de turisti e cu siguranta mai mic in aceasta perioada deoarece multi se sperie de “sezonul ploios”, dar trebuie mentionat faptul ca acesta ploi cu scurte de calduroase. Probabil noi le-am numi ploi de vara.

5. MEXIC (Decembrie – Ianuarie) Cei mai multi turisti aleg aceasta destinatie in lunile de vara (iunie, iulie, august si septembrie) deoarece atunci e cel mai cald, dar plajele din Cancun sunt la fel de atragatoare si in Decembrie si Ianuarie cand temperaturile sunt cuprinse in 26 si 28 de grade Celsius. O sa aveti parte de 8 ore de soare in fiecare zi in orice resort alegeti sa va cazati. Noi va propunem Azul Beach aflat in Riviera Maya chiar pe plaja. Preturile incep de la 1.457 EUR/pers./sejur si include cazare All Inclusive si zbor din Frankfurt, Munchen sau Madrid.

Photo Credit: jbhicks2 via Compfight cc

Leave a Reply