Unde calatorim in Europa? Cele mai prietenoase orase cu turistii

Bruges

Brugee

Ce inseamna un oras prietenos cu turistii? Multi dintre cei care aleg o vacanta in Europa aprecieaza locurile cu multe zone pietonale, orasele curate si zonele unde se pot plimba in siguranta. Daca acestea sunt combinate cu atractii turistice si restaurate interesante atunci locul devine un magnet pentru turisti.

Un astfel de oras este si Reykjavik din Islanda. Puteti ajunge aici cu un zbor low-cost al companiei Wizzair din Budapesta. La fel este si Edinburgh din Scotia. Orasul este caracterizat de turisti ca fiind “o combinatie intre vechi si modern, dar cu o energie extraordinara”.

Cei care au vizitat Belgia au ales si Brugee ca o destinatie foarte prietenoasa. “In Brugee poti sa te crezi intr-un basm” e doar una dintre descrierile turistilor. Acestia recomanda cafenelele unde se servesc vafe calde cu sos de ciocolata. Aici pana si hotelurile arata precum o casa din turta dulce. O sa gasiti si hoteluri in cladiri noi, dar majoritatea sunt amenajate in cladiri vechi. Puteti alege din oferta Jeka Turism pentru Brugee un hotel de trei ori patru stele. La fel de cautat este si un oras care combina “arta, cultura si cladirile istorice cu zonele pietonale”. Este vorba de Cracovia – Polonia. Odata ajunsi aici trebuie sa vizitati Piata Veche si Castelul Wawel. Pentru a ajunge cat mai usor la aceste obiecte turistice va recomandam sa alegeti din oferta Jeka Turism pentru Cracovia – Hotel Cracovia 3*.

In toate aceste destinatii puteti sa ajungeti si cu ajutorul pachetelor Jeka Turism pentru un city break in Europa. 

Leave a Reply