Trei plaje de pe insulele din Croatia pe care nu vrei sa le ratezi

Croatia a devenit o destinatie de vacanta cautata de mii de turisti din Romania. Una dintre cele mai cautate plaje din Croatia este Plat. Aceasta se afla in Dubrovnik si desi micuta ofera un peisaj greu de uitat. Cu toate acestea plaje desprinse parca din destinatii exotice se ascund si pe insulele din aceasta destinatie.

Plaja Girandella (Insula Istria – Rabac)

Un sat pescaresc in urma cu multi ani, o destinatie turistica cautata de sute de vizitatori acum. In Rabac trebuie sa cautati plaja Girandella. Stancile si nisipul transforma aceasta plaja intr-un loc perfect pentru o zi la soare. Aici se organizeaza si doua festivaluri: Sunrise si Rabac Summer. Unde sa va cazati in Rabac ? In oferta Jeka.ro pentru Croatia se afla si hoteluri din Rabac, iar dintre acestea unul este Valamar Miramar . Preturile incep de la 31 euro/pers./noapte si includ mic dejun si cina.

Plaja Zrce (Novalja – Insula Pag)

Se afla pe insula Pag si este una dintre cele mai frumoase insule cu pietricele din Croatia. Se spune ca este o plaja unde turistii simt spiritul petrecerilor din Ibiza. Dupa o zi de plaja turistii spre indreapta spre cluburi precum Aquarius, Papaya si Kalypso.

Insula Hvar

De pe insula Pag se ajunge usor pe o alta denumita simplu Hvar, una dintre cele mai hip destinatii din Croatia. In iulie si august plajele sunt pline de tursiti care mai intai profita de razele de soare si apoi petrec. Nu ratati unele dintre cele mai populare baruri: Korzo si Carpe Diem. Unde va cazati in insula Hvar ? Jeka.ro va propune din oferta de hoteluri pentru insula Hvar Adriatiq Hvar 3*.

Leave a Reply