Planuieste o vacanta in Europa. Noi iti spunem care sunt cele mai frumoase plaje

Plaje superbe nu se gasesc doar in destinatii exotice ci si in Italia, Franta, Marea Britanie ori Spania. In Islanda “se ascunde” o plaja mai putin obisnuita. Nisipul este negru, iar formatiunile de piatra o transforma intr-un loc periculos pentru scaldat, dar intr-o adevarata atractie turistica.

Playa de Migjorn

Playa de Migjorn

Rabbit Beach – Italia – Este una dintre cele mai frumoase plaje din lume si asta datorita si distantei de 160 de kilometri fata de coasta. Cei care fac calatoria vor fi recompensati cu o plaja cu nisip aproape alb, o apa turcoaz si cat de se poate de limpede potrivita pentru snorkeling. Nu uitati sa fiti atenti la broastele testoase – Loggerhead.

Playa de Migjorn – Spania – Sunt zeci de plaje frumoase in Formentera, dar se spuna ca aceasta iti taie rasuflarea. Poti sa inchiriezi un sezlong si sa admiri oceanul, poti sa te plimbi ori sa cauti un loc mai retras deoarece la cat de lunga e plaja cu singuranta o sa gasesti unul. Pentru a ajunge pe aceasta plaja puteti face o excursie de o zi din Ibiza. Va propunem un hotel aflat la trei kilometri de centrul statiunii – Playa Real 3* – de la 71 euro/pers./noapte. 

Durdle Door Beach – Marea Britanie – Peisajul transforma aceasta plaja intr-o adevarata atractie turistica. In timpul verii sute de oameni inoata aici, iar cand vremea de plaja trece acesti sunt inlocuiti de cei care fac drumetii in zona.

Vik – Islanda – Aici nu o sa vrei sa te scalzi deoarece apele ocealui Atlantic o transforma intr-o plaja extrem de frumoasa, dar periculoasa, insa merita o vizita. Formatiunile de piatra si nisipul negru fac din aceasta plaja un loc greu de uitat.

Palombaggia Beach

Palombaggia Beach

Lubenice Beach – Insula Cres – Croatia – Este un loc unde nu se ajunge usor. Trebuie sa faceti o drumetie de 45 de minute pentru a ajunge la plaja cu pietricele. Nu trebuie sa ratati Pestera Albastra, o grota sapata de apa in stanca, dar trebuie sa inotati pentru a ajunge acolo. Poti alege o vacanta pe aceasta insula, una dintre cele mai atractive din Kvarner.

Palombaggia – Franta – Aceasta plaja din Corsica ar putea sa fie confundata usor cu o destinatie exotica. Se spune ca este cea mai frumoasa plaja din Corsica si cu toate acestea nu este foarte agloemerata. Este perfecta pentru cei cu copii deoarece intrarea in apa este lina, iar apa foarte limpede.

Leave a Reply