Plaje linistite, peisaje exotice si temple pline de istorie. Te-am convins sa alegi o vacanta in Bali?

@mahakemala

@mahakemala

Iulie si August sunt lunile cu cele mai putine zile de ploaie din Bali si cele in care cei mai multi turisti ajung in aceasta destinatie exotica. Se spune ca in timpul sezonului “uscat” Bali isi arata fata frumoasa. Temperatura maxima ajunge in aceasta perioada la maxim 26,5 grade Celsius.

Plaje linistite, peisaje exotice si temple pline de istorie. Sunt doar cateva dintre motivele pentru care orice turist trebuie sa aleaga aceasta destinatie cel putin pentru o vacanta. Daca nu sunteti convinsi s-ar putea ca fotografiile celor care au explorat deja Indonezia sa va ajute sa alegeti aceasta insula exotica. Gasiti aici o lista cu 14 cele mai frumoase conturi de Instagram despre Bali. S-ar putea sa va inspire.

Noi va recomandam pentru o vacanta exotica in Bali – Legian. Se afla la nord de Kuta si la sud de Seminyak si este destinatia perfecta pentru cei care cauta plaje minunate si locuri pentru surf, dar fara agitatia din Kuta. O sa gasiti aici hoteluri de cinci stele, parcuri acvatice si piete pline de arta. Va recomandam Padma Resort Bali Legian 5*. Se afla la 50 de metri de plaja si la 5 kilometri de aeroport, iar costul incepe de la 1.684 de euro/persoana/sejur.

Leave a Reply