O vacanta pe cele mai frumoase plaje din Thassos? Cu reducere Early Booking, desigur

Cu peste 30 de plaje desprinse parca dintr-un paradis exotic si doar cateva zile de vacanta cei care ajung in Thassos nu au o misiune usoara atunci cand trebuie sa aleaga. La Jeka Turism am pregatit nu doar oferte early booking pentru Thassos, dar si un top al celor mai frumoase plaje si trei oferte cu reducere pentru Thassos pentru hoteluri aflate pe plaja.

Paradise Beach – 30 de kilometri de Potos, 24 de kilometri de Limenas
Nisip fin, valuri blande si o padure de pini ce iti ofera intimitate. Paradise Beach este una dintre cele mai cautate din Thassos, iar atunci cand bate vantul este plaja cu cele mai tari valuri.

Alyki – 20 de kilometri est de Potos, 31 de kilometri sud de Limenas
O plaja cu nisip fin inconjurata de pini si maslini aflata intr-un mic golf. Cel mai bun moment pentru o zi pe plaja Alyki este in iunie sau iulie. In luna august plaja devine foarte aglomerata.

Giola Beach @instagram/simon_linde

Marble Beach – 4 kilometri de Makryammos
Este considerata nu doar una dintre cele mai frumoase plaje din Thassos ci din toata lumea. De-a lungul a sute de ani nisipul fin de pe coasta s-a amestecat cu pietricele fine precum marmura, iar acum plaja este acoperite cu pietricele albe si stralucitoare.

Giola Beach – 4 kilometri de Astrida
Nu este o plaja obisnuita ci o laguna cu apa turcoaz inconjurata de stanci aproape albe. Nici accesul nu este simplu (3 km de drum forestier si o drumetie de un km), dar turistii spun ca totul merita atunci cand ajungi la destinatie

Hoteluri din Potos situate langa plaja, cu reducere Early Booking pana la 20%

Pentru un sejur cat mai aproape de plaja puteti alege:

  • Hotel Kamari Beach 3* – reducere Early Booking 25% – de la 41 eur/ pers./noapte. Se afla la 50 m de plaja San Antonio.
  • Hotel Potos 3* – reducere Early Booking 3* – de la 22 eur/ pers./ noapte. Se afla la 100 m de plaja.
  • Hotel Atrium 4* – reducere Early Booking 4* – de la 57 eur/ pers./ noapte. Se afla la 50 m de plaja.

Insula care masoara 22 de kilometri de la est la vest si 26 de kilometri de la nord la sud se afla in golful Kavala.

Leave a Reply