La cumparaturi in Madrid: de la El Rastro la El Corte Ingles

Va propunem o altfel de vacanta intr-unul dintre cele mai frumoase, dar si faimoase orase din Spania. Unde gasiti cele mai bune magazine din Madrid? Dar si una dintre cele mai vechi piete de vechituri din Europa? La aceasta vizita in capitala Spaniei atractiile turistice nu mai sunt Palatul Regal, unul dintre cele mai impresionante din Europa, Puerta del Sol ori Catedrala Almudena ci El Corte Inglés, un centru comercial devenit un simbol al orasului si districtul Chueca.

Mici magazine de moda autohtone o sa gasiti in cea mai vibranta parte a Madridului, districtul Chueca. Acesta se afla la nord de zona centrala si ascunde fatada colorate, restaurante si magazine unde o sa descoperiti adevarata moda a Madridului.

Cel mai cu traditie centru comercial al capitalei Spaniei, El Corte Ingles face cu adevarat parte din istoria orasului. In 1940 o mica croitorie a fost deschisa in centrul Madridului, iar in 2017 este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Aici se afla cele mai faimoase brand-uri – Hermes, Chanel, Celine.

Pentru cele mai frumoase lucruri pentru casa trebuie sa ajungeti pe Ave Maria 27. Aici se afla “La Positiva”. Lampi, lumanari, postere si accesorii de bucatarie.

El Rastro este cea mai veche piata de vechituri din Europa. E deschisa doar Duminica de la 9 am la 3 om, dar trebuie sa cercetati fiecare cort cu atentie.

Leave a Reply