Impresii de vacanta: Hotel VALAMAR DIAMANT 4* – POREC, ISTRIA

Ascuns in inima unui parc, la o aruncatura de bat de plaja si la doar o plimbare distanta de centrul istoric din Porec. Este Hotel Valamar Diamant 4*. Face parte dintr-un lant de hoteluri ce se afla raspandite mai prin toata Istria si asta ii asigura o logistica aproape perfecta.

Valamar Diamant 4* se afla intr-un parc de dimensiunea Herastraului  impreuna cu alte doua hoteluri. Fiecare are piscina lui si zona lui verde unde poti sa stai la plaja pe sezlong. Sunt inconjurate de alei pe care te poti plimba linistit si sunt alei care te duc spre mare (plaja cu platforma) si spre o promenada ce ajunge pana in Porec (aprox. 25 de minute).

Tot aici o sa gasesti taverne (Istarska Hiža, de exemplu), dar si un ponton de unde se poate lua o barca pana in Porec.

Camerele hotelului au o suprafata medie (aprox 20 mp), dar au fost gandite parca pana la ultimul detaliu in asa fel incat turistii sa nu simta ca le lipseste ceva.  Curatenia este la ea acasa sa ii spunem asa, iar personalul e dragut si amabil. Cu alte cuvinte nu te impiedici de nimic care nu poate sa fie rezolvat.

Adauga la toate acestea ca WIFI-ul merge perfect, mancarea nu e deloc limitata ori fara gust, iar accesul in complex se face pe baza cartelei de la camere si o sa gasesti un loc ideal de vacanta in Porec.

*Parcarea se plateste suplimentar 

*Sezlongul la plaja se plateste (35 kuna), dar se poate rezerva pe toata perioada ori doar cateva zile 

*O camera la etajul 3 iti asigura deja o vedere superba spre mare si parc 

Leave a Reply