Destinatii exotice in care sa evadezi in plina iarna

michael sweet/compfight.com

In cele cinci luni de iarna o vacanta exotica e modul cel mai potrivit in care puteti sa inlocuiti zapada si temperaturile care coboara sub 0 grade Celsius cu o plaja cu nisip fin si un soare torid. In oferta Jeka Turism pentru o vacanta exotica o sa gasiti sute de idei  si multe dintre acestea ofera cele mai bune conditii de vacanta in perioada iernii. De la Mexic unde coasta Oceanului Atlantic isi asteapta turistii cu peste 30 de grade Celsius si pana in insulele Maldive unde puteti descoperi o insula romantica cu 48 de vile.

Mexic – Noiembrie – Martie (Oceanul Atlantic) – Decembrie – Aprilie (Oceanul Pacific)

Intre Noiembrie si Martie e recomandat sa alegeti coasta Oceanului Atlantic si in special peninsula Yucatan. Aici o sa gasiti atat plaje superbe in Tulum, cat si temple mayase. La fel si in cazul zonei Riviera Maya (Cancun, Playa del Carmen, Playacar).

Riviera Maya: Hotel Occidental Grand Xcaret 5* – de la 1161 EUR/pers./ sejur 7 nopti (All Inclusive). Hotelul se afla pe plaja, in apropierea Parcului Natural Xcaret si la 70 de kilometri de aeroport. (Oferta valabila intre 10.01.2016 – 30.04.2016).

Coasta Oceanului Pacific e un loc potrivit pentru o vacanta exotica din Decembrie si pana in Aprilie. Aici soarele straluceste atat de tare incat temperaturile depasesc usor 30 de grade in cele cinci luni in care “acasa” zapada bate la usa. E o zona pentru cei mai aventurosi. O sa gasiti aici plaje neamenajate, sate pescaresti si posibilitatea de a explora p padure tropicala.

Maldive – Decembrie – Aprilie

Banyan Tree Vabbinfaru

Nu exista un moment prost in care sa alegeti o vacanta in Maldive. Fie ca e vorba de celebrul atol Ari ori de o alta destinatie precum Male ori Hulhule. In urma cu 40 de ani vacantele in insulele Maldive pareau o nebunie deoarece aproape nimeni nu auzise despre ele si cu atat mai putin calcasera ca turisti pe nisipul fin al micutelor insule. Acum exista insa o insula ori o statiune pentru fiecare ocazie: romantica, plina de aventuri, un paradis al SPA-urilor, potrivita pentru familii cu copii, etc.

North Male Atoll: Hotel Banyan Tree Vabbinfaru 6* – de la 4.447 EUR/pers./sejur (Mic Dejun + Cina).Discreta si romantica micuta insula Vabbinfaru e recunoscuta ca una dintre cele mai frumoase din Maldive. Turistii o apreciaza pentru combinatia perfecta dintre verdeata si nisip, dar si reciful de corali aflat in apropiere si care poate sa fie descoperit cu usurita de amatorii de scubadiving.

Resort-ul are 48 de vile si nu este doar un hotel deoarece aici se afla si un laborator de cercetare marina, singurul din lume condus de un grup hotelier.

Brazilia – Bahia (Noiembrie – Februarie)

Pe coasta Atlantica departe de zonele invadate de turisti se afla Bahia. O zona unde padurile tropicale si plajele par sa fi fost ocolite in mod miraculos de vizitatorii curiosi. O sa descoperiti aici plantatii de cacao, plaje lungi de sute de metri cu nisip fin si foarte putini turisti in comparatie cu Rio de Janeiro, de exemplu. Din oferta Jeka Turism pentru Brazilia puteti alege un hotel din Salvador de Bahia (capitala regiunii): Convento do Carmo 5* se afla in centrul vechi al orasului si apartine grupului Pestana.

Leave a Reply