Destinatii de vacanta unde rezervarile au crescut spectaculos in ultimul an – Franta, Spania, Taiwan

Se poate spune ca sunt cele mai cautate destinatii de vacanta din ultimele 12 luni si asta deoarece rezervarile pentru un sejur aici au crescut cu peste 100%, conform unei platforme online prin care se pot inchiria, oriunde in lume, camere, apartamente, barci sau case. Printre destinatii se afla Rosarito – Mexic, Scarborough – Anglia, Hanoi – Vietnam, Levanto – Italia ori La Ciotat – Franta.

La Ciotat

La Ciotat se afla pe coasta mediterana a Frantei la est de Marseille. Aici s-a filmat una dintre primele pelicule de lungmetraj realizate de fratii Lumiere – L’Arrivée d’un train en gare de La Ciotat – in 1895. Tot aici se afla si Eden, unul dintre cele mai vechi cinematografe din lume. Aici rezervarile au crescut cu 675% in ultimul an.

Salou este o destinatie de vacanta linistita aflata pe Coasta Dorada, la sud de Tarragona. Se afla la 112 de kilometri de Barcelona si turistii gasesc aici hoteluri de patru stele, un parc de distractii si centru de conferinte. Statiunea are o clima mediteraneana cu peste 2500 de ore de soare. Cu ajutorul Jeka Turism o vacanta in Salou este mai mult decat posibila. Puteti alege dintre cele 28 de hoteluri aflate in oferta Jeka Turism pentru Costa Dorada. Preturile incep de la 23 euro/persoana/noapte. Va recomandam Hotel Best Oasis Park Costa Dorada 3*. Acesta se afla in Salou, la 10 min de mers de plaja si la 15 min cu masina de Aeroportul Reus.

O destinatie despre care nu multi calatori au auzit se afla pe locul trei in clasamentul oraselor cu cresteri impresionante ale numarului de rezervari (+424%). Tainan se afla pe coasta de sud-vest a Taiwanului. Turistii cauta destinatia pentru numarul mare de temple si fortarete.

Hanoi

Nu putini sunt cei care au ales sa viziteze in ultimele 12 luni capitala Vietnamului – Hanoi. Acesta se afla pe malul drept al Fluviului Rosu si este al doilea oras ca marime al tarii. Turistii care ajung aici viziteaza „Cartierul celor 36 de strazi„- un loc unde dominatia franceza se simte poate cel mai bine -, Tempul Muntelui de Jad si Pagoda Chua Mot Cot. Pentru o vacanta in Hanoi puteti alege din oferta Jeka Turism pentru Vietnam trei hoteluri de patru si cinci stele.

Levanto se afla pe coasta Italiei, la 80 de kilometri de Genova. Micutul oras este inconjurat de paduri de pin, vita de vie si plantatii de maslini. Este un loc perfect pentru plaja, scufundari si drumetii, dar si un perfect loc de plecare pentru calatorii spre faimoasele Cinque Terre, Portovenere si Portofino. Dupa o zi pe nisipul fin al plajelor din Levanto puteti vizita Piazza della Loggia, Castello Medievale ori Via Garibaldi.

One Response to Destinatii de vacanta unde rezervarile au crescut spectaculos in ultimul an – Franta, Spania, Taiwan

  1. ionescu elena

    imi doresc sa castig un sejur in Grecia in nsula Thassos in doi ,desi stiu ca concurenta e mare dar cu un pic de noroc pt sa ajung in Grccia unde nu am fost niciodata.

Leave a Reply