Cum arata cele mai noi hoteluri deschise in destinatii exotice din toata lumea

In Republica Dominica, Sri Lanka, Cambodia, Africa de Sud, Mozambic, Mexic si Antigua turistii pot alege in 2016 hoteluri proaspat deschise. Arhitectii par sa fi acordat o atentie speciala stilului minimalist si celor mai mici detalii, iar panoramele par sa fi fost o cerinta obligatorie in proiectarea noilor hoteluri.  O sa gasiti in lista celor mai noi hoteluri din 2016 din destinatii exotice de la afaceri de familie la adevarate lanturi hotelieri aflate in plina dezvoltare, dar fiecare dintre ele incearca sa surprinda cat mai bine identitatea locului. In aceste destinatii puteti sa alegeti si voi o vacanta cu ajutorul Jeka Turism !

playagrandebeachclub.com

playagrandebeachclub.com

Playa Grande Beach Club din Republica Dominicana e un loc atat de fermecator incat turistii au nevoie doar de cateva minute pentru a se decide asupra unuia dintre bungalow-uri. Sunt construite in stil traditional, mobilate in stil vintage si rasfirate pe cei 2.000 de acri acoperiti de padure si plaje ai Playa Grande Beach Club. Resort-ul are o arie comuna – precum un living giant cu restaurant, bar, lounge si biblioteca – si o piscina exterioara cu sezlonguri si “cabane”.

Puteti alege dintre 9 bungalow-uri. Fiecare este unic si are unul ori trei dormitoare, baie cu cada, o bucatatie echipata 100% si o zona exterioara privata. O sa gasiti aici fie o piesa de mobilier ori un element decorativ vintage, iar podelele sunt pavate cu modele traditionale din Republica Dominicana. Sunt chiar zugravite in asa fel incat sa ofere o atmosfera linistitoare. Pe varanda fiecarui bungalow turistii pot sa se relaxeze cu un masaj (costa intre 25 si 65 de dolari).

andBeyond’s Benguerra Lodge este definitia unei destinatii exotice din Mozambic. Turistii ajung aici pe o alee ce ii poarta parca prin jungla, iar la capatul ei sunt asteptati de un prosopo racoritor si un pahar rece de suc de fructul pasiunii.

andbeyond.com

andbeyond.com

Benguerra este locul in care vilele si cabenele sunt pierdute printre palmieri pe nisipul fin. Realizarea resort-ului a necesitat o investitie de 5,5 milioane de dolari. Fiecare dintre cele 13 vile individuale are o vedere spre plaja din nord. Insula este a sasea cea mai mare insula din arhipelagul Bazaruto.

Makanyi Private Game Lodge din Africa de Sud nu poate sa fie incadrat in sectiunea hotelurilor clasice, iar asta e un lucru bun avand in vedere ca se afla in Rezervatia Naturala Timbavati.

Vilele private sunt construite din lemn si piatra pentru a se pierde cat mai bine in peisaj. Astfel experianta unui safari este prelungita pe toata durata vacantei, spune proprietara (o tanara care in 2015 a deschis Makanyi Lodge dupa ce a trait toata viata ei in Londra). Cele 8 “cabane” sunt inundate de lumina naturala si sunt amenajate in culori neutre si decoratiuni specifice. Fiecare dintre ele are o terasa privata, iar doua au chiar si o piscina.

Cabo San Lucas e locul pentru o vacanta de 5* in Mexic. Hotelul se afla pe plaja si are 161 de camere amenajate intr-un stil unic. Este o combinatie intre stilul aniilor 1960 in Maxic si California. Turistii pot sa aleaga intre camere cu unul, doua ori trei dormitoare ori apartamente situate pe doua etaje ori camere cu piscina privata pe acoperis.  Fiecare dintre ele are insa o panorama excelenta spre Oceanul Pacific.

Hotelul are un restaurant cu preparate inspirate din bucataria “autohtona” cu 114 locuri, iar la acestea se adauga cele de pe terasa de la piscina si bar. Pe acoperis se afla un lounge cu loc pentru foc.

Leave a Reply