Cu avionul spre cele mai bune hoteluri din Turcia

Turcia si in special Antalya e o destinatie in care putini turisti aleg sa ajunga cu transport individual. 80% dintre cei care pleaca din Romania cu destinatia Belek si Side aleg cursele charter si peste 60% dintre cei care isi rezerva o vacanta in Marmaris. Oferta Jeka.ro pentru Charter Belek include hoteluri de patru si cinci stele toate cu plecare din Bucuresti. La fel si in oferta Jeka.ro pentru Charter Side o sa gasiti unele dintre mai de lux camere de hotel de pe litoralul turcesc.

Maxx Royal Golf & Spa – Belek

maxxroyal.com

Cel mai bun hotel din Belek – Antalya a fost votat de peste 1.200 de turisti Maxx Royal Golf & Spa 5*. Aflat la 26 de kilometri de aeroportul din Antalya acesta e situat intr-o oaza de verdeata fiind si una dintre destinatiile de top in cea ce priveste terenurile de golf. Turistii pot sa aleaga intre apartamente situate in cladirea principala (Laguna Suites) ori vile private afla in Montgomerie Maxx Royal.

Complex are 300 de metri de tarm si puteti alege intre un foisor privat situat pe ponton ori in gradina sau un sezlong amplasat direct pe nisip. O vacanta aici cu plecare din Bucuresti incepe in oferta Jeka.ro pentru Charter Belek de la 1903 euro/persoana pentru sapte nopti.

BELEK – CHARTER TURCIA 2015 #vacantejekade la 1.903 euro/pers./noapte – Maxx Royal Golf & Spa HotelCele mai bune hoteluri din Turcia in 2015: http://goo.gl/4cYFRp !

Posted by Jeka Turism on Sunday, May 24, 2015

Ce spun clientii Jeka Turism despre Hotelul Maxx Royal Golf & Spa 5*: “A fost cea mai tare vacanta din cate am avut pana acum…am fost anul trecut acolo impreuna cu prietena mea si m-am simtit minunat. Toti erau ok. Au fost 5 zile de relaxare, odihna si distracrie. Personalul e ok din orice punct de vedere. Va recomand la toti sa mergeti acolo si app faceti o treaba foarte buna”  – George Cosmin Susu 

Oferta Jeka.ro pentru Maxx Royal Golf & Spa 5*: de la 1.903 euro/pers/sejur incepand din 06 iunie

Barut Andiz – Side

baruthotels.com

Cel mai bun hotel din Side a fost Barut Andiz 4*. Acesta e destinat cuplurilor, celor aflati in luna de miere si in special celor care au depasit varsta de 16 ani. Hotelul are camere standard , swim-up, apartamente si apartamente cu jacuzzi. O sa gasiti aici doua restaurante A la Carte (Olive si Sofra) ambele cu specific mediteranean, dar si o terasa si un restaurant pentru servirea de tip bufet.

Ce spun turistii despre Hotelul Barut Andiz 4*: “Am stat intr-o camera ”swim-up” doua saptamani si chiar daca ne-am cazat dupa miezul noptii totula mers foarte repede si bagajele ne-au fost duse in camera. Foarte frumoasa chiar daca nu foarte spatioasa, dar dusul era fantastic. Am avut parte de liniste si camera noastra era foarte aproape de piscina principala. Hotelul se afla la 20 – 25 de minute de mers pe jos de centrul orasului Side, dar o sa gasiti magazine pe drum” – Haz Paisley

SIDE – CHARTER TURCIA 2015 #vacantejeka Hotel Barut Andiz 4*Cele mai bune hoteluri din Turcia in 2015: http://goo.gl/4cYFRp !

Posted by Jeka Turism on Sunday, May 24, 2015

D-Hotel Maris 5* – Marmaris

dhotel.com.tr

Hotelul D-Hotel Maris tocmai s-a redeschis pentru sezonul 2015, iar turistii vor avea de ales intre 200 de camere, apartamente, vile si camere pentru cei aflati in luna de miere. Cinci restaurante si o terasa au la dispozitie oaspetii hotelului si nu mai putin de sapte baruri. Cand vine vorba de distractie insa o sa puteti alege intre surf, scufundari, tenis si chiar yachting. D-Hotel Maris se afla la 155 de kilometri de aeportul din Bodrum si la 36 de kilometri de satul de munte Bayir.

Ce spun turistii despre D-Hotel Maris 5*“E unul dintre cele mai bune hoteluri din Turcia. Aeroportul se afla la 90 de kilometri. Cand o sa ajungeti aici o sa vedeti uimitorul golf si plajele foarte frumoase. Mancare e foarte buna, rasaritul se vede incredibil de pe plaja si sa stiti ca sunt cinci plaje diferite” – Ren R.

Oferta Jeka.ro pentru D-Hotel Maris 5*: de la 134 euro/persoana/noapte incepand din 15 iunie.

Leave a Reply