Coasta Amalfi, Napoli, Matera, Londra si Essex sunt locurile incredibile unde s-a filmat “Wonder Woman”. Poti sa calatoresti si tu acolo cu Jeka Turism

“Wonder Woman”, pelicula care a debutat pe primul loc la Box Office-ul nord-american si a avut incasari de 435 de milioane de dolari in doar doua saptamani de la lansare  a uimit cu peisajele in care producatorii au ales ca povestea sa se desfasoare.  Echipa de filmare s-a mutat din Italia, in Anglia si apoi in Franta. In total au fost alese 10 locatii. Cu Jeka Turism poti sa calatoresti si tu de pe Coasta Amalfi pana in Anglia cu cateva opriri la Castel del Monte, Matera, Tilbury Fort ori Arundel Castle.

Palinuro

Palinuro

47 de tari au analizat producatorii peliculei inainte de a alege Coasta Amalfi pentru prima parte a povestii. Insula Themiscyra, locul in care se naste si creste printesa amazoanelor se afla in realitate in Italia. Plajele din zona Campania s-au transformat in platou de filmare pentru cele mai multe dintre scenele ce au loc pe tarmul insulei. Una dintre ele este si Palinuro. Orasul cu acelasi nume se afla la 80 de kilometri de Salerno. Pentru o vacanta pe coasta Amalfi, in apropiere de Grotta dello Smeraldo isi recomandam La Conca Azzurra 4*. Pretul incepe de la 663 eur/pers./sejur.

Sabia si costumul ce o transforma pe Diana Prince in “Wonder Woman” sunt pastrate pe aceiasi insula intr-o adevarata fortareata. In realitate este vorba despre Castel del Monte. Un castel construit in secolul al XIII-lea la trei kilometri de Napoli. O vacanta la Napoli este intotdeauna o idee buna, iar pentru un sejur  aici iti recomandam Grand La Panoramica 4*. Pretul incepe de la 299 eur/pers./sejur. Hotelul se afla in golful Napoli, in apropiere de costa Sorrento si port.

Scenele ce ii transpun pe spectatori in interiorul “apartamentelor” amazoanelor  au fost filmate intr-una dintre cele mai luxoase case de pe Coasta Amalfi – Villa Cimbrone. O noapte de cazare incepe aici de la 1.400 de dolari.

Cadrele exterioare cu orasul de pe insula Themiscyra au fost filmate in Matera. Este al doilea cel mai vechi oras locuit incontinuu din lume si este construit in stanca. Zona veche a orasului este numita Sassi di Materra si “acopera” casele, grotele si lacasurile de culte sculptate in stanca. Poti ajunge aici luand trenul din Bari si iti recomandam sa alegi o destinatie si cu plaja pentru o vacanta in regiunea Puglia. Hotel Borgobianco Resort Apulia 5*.

Echipa de filmare s-a indreptat apoi spre Anglia. Povestea a continuat in Londra, apoi in celebra statie King’s Cross si in padurile Bourne. Acestea se afla in Surrey, la doua ore de Londra si au fost locul de filmare pentru mai multe pelicule precum Harry Potter, Thor sau Captain America.

Leave a Reply