Cele mai frumoase plaje din lume. Tu pe care o alegi pentru o vacanta?

Cele mai frumoase plaje din lume se afla in locuri salbatice, in tari considerate exotice sau in destinatii vizitate de milioane de turisti in fiecare an. La unele se ajunge foarte usor cu masina, iar altele sunt accesibile doar dupa o drumentie de 40 de minute prin padure.

Cei care au vizitat sute de plaje le-au ales pe cele mai bune din miile care se afla in orice tara. Una este chiar mai aproape de Bucuresti decat credeti si a fost aleasa pentru apele calme si nisipul roz.

Cea mai frumoasa plaja din lume – Baia do Sancho/ Fernando de Noronha- Brazil
“In timp ce mergi pe poteca nici nu iti poti imagina ce urmeaza. Panorama este fermecatoare in momentul in care ajungi”

Cea mai frumoasa plaja din Europa – La Concha/ San Sebastian – Spania
Este una dintre cele mai celebre plaje urbane din Europa. Nisipul fin se intinde pe sute de metri de-a lungul coastei.

Falesia Beach

Falesia Beach

Cea mai frumoasa plaja din Grecia – Elafonissi Beach/Elafonissi
Plaja se afla pe o insula cu acelasi nume situata la sud-vest de Creta. Pentru o vacanta in aceasta destinatie din Grecia va recomandam un hotel de 5* aflat pe malul marii. Hotelul Elounda Beach se afla la 1,5 kilometri de centrul statiunii si la 70 de kilometri de aeroportul Heraklion. Un sejur aici incepe de la 1.246 de euro/persoana/sejur.

Cea mai frumoasa plaja din Portugalia – Falesia Beach/ Olhos de Aqua
Se afla in Algarve, in sudul Portugaliei si este parca strajuita de o stanca. A fost botezate dupa stanca de culoare aproape rosie.

Cea mai frumoasa plaja din Franta – La Cote des Basques/Biarritz
“Plaja este frumoasa si curata, iar promenada este un loc unde poti sa te plimbi si sa admiri imprejurimile si oamenii “. Cel mai bun moment pentru a “testa” aceasta plaja este intre iunie si septembrie.

Cea mai “desprinsa parca din povesti” – Eagle Beach/ Palm – Eagle Beach – Aruba
Este cea mai frumoasa plaja din Aruba. Este acoperita de un nisip fin si alb si este una dintre cele mai late din Aruba.

Leave a Reply