Cel mai bun moment in care sa rezervi o vacanta in orase din toata lumea

Sunt vacante pe care le planifici din timp si sunt unele in care pleci pe neasteptate. De cele mai multe ori daca iti faci planurile cu cateva luni poti beneficia de o reducere. Trebuie doar sa stii cu cat timp inainte sa iti rezervi vacanta deoarece difera de la oras la oras. Pentru o destinatie exotica iti recomandam sa incepi rezervarea cu cel putin sase luni inainte, iar in orase europene foarte cautate de turisti e bine sa incepi chiar cu opt luni inainte.

Kuta – Bali: Rezerva inainte cu sapte luni

Un sejur cu pret mediu in Kuta, Bali incepe de la 1327 de euro/persoana. Tariful include zbor cu plecare din Germania, Spania, Belgia catre destinatia solicitata, taxe de aeroport, cazare + mic dejun si transferuri. Este vorba despre un hotel de 4* din oferta Jeka Turism pentru Bali – Four Points by Sheraton Bali, Kuta. Acesta se afla aproape de plaja si in centrul statiunii.

Cancun – Mexic. Rezerva inainte cu patru luni

Orașul este principala destinație turistică a Mexicului si pentru un sejur aici e indicat sa incepi planificarea vacantei cu cel putin patru luni. Un sejur cu pret mediu incepe in Cancun, Mexic de la 1.422 de euro/persoana. Pachetul include zbor cu plecare din Germania, Spania, Belgia catre destinatia solicitata, taxe de aeroport, cazare + all inclusive si transferuri. Este vorba despre Hotelul Grand Park Royal Cancun 5* aflat pe plajă și la 20 de kilometri de aeroport.

Roma – Italia/ Lisabona – Portugalia/ Londra – Anglia. Rezerva cu pana la opt luni inainte

In cele mai vizitate capitale ajung in fiecare an milioane de turisti. Pentru a putea alege hotelul dorit si pentru cele mai bune tarife ar trebui sa incepeti rezervarea cu pana la opt luni inainte.

Dubai – Emiratele Arabe. Rezerva cu cel putin sase luni inainte

Este de cele mai multe numit “orasul viitorului”. Capitala emiratului cu acelasi nume acesta este unul din cele sapte Emirate Arabe Unite. Se afla fiind pe malul sudic al Golfului Persic. O noapte de cazare incepe de la 46 euro/persoana/noapte (Hotel Four Points by Sheraton Downtown Dubai 4*). Acesta se afla in zona rezidentiala din Bur Dubai.

Leave a Reply