Ce hotel din Corfu si Zakynthos se potriveste vacantei tale cu copiii

Belvedere Gerakas

Belvedere Gerakas

Grecia este o destinatie cu mii de hoteluri si sute de insule din care puteti alege. Corfu si Zakynthos sunt doar doua dintre cele mai populare. Cum iti alegi hotelul potrivit pentru o vacanta in Zakynthos ? Te ajutam noi :)

Zakynthos este una dintre cele mai frumoase insule din Marea Ionica, cunoscuta in toata lumea pentru plaja Navagio si locul unde cuibareste testoasa “Caretta – Caretta”. Cauti un hotel pentru familii si pentru tineri ? Ne-am propus sa iti facem cateva recomandari din statiuni precum Kalamaki, Agios Sostis si Vasilikos.

Hotelul Belvedere Gerakas Luxury Suites 4* se afla pe plaja din Vasilikos si la 500 de metri de golful Gerakas. Hotelul are loc de joaca pentru cei mici, dar si piscina pentru copii.

Hotelul Marelen 3* este potrivit pentru cei care calatoresc cu copii deoarece puteti alege camere cu chicineta si terasa, iar la capitolul facilitati hotelul are un loc de joaca pentru copii de invidiat. Acesta se afla in Kalamaki. Este foarte aproape de orasul Zante (5 kilometri) si la doi kilometri de aeroport.

Roda Beach

Roda Beach

Daca ati ales insula Corfu pentru o vacanta cu familia in Grecia atunci va recomandam zona nordica si vestica a acesteia. Aici o sa gasiti plaje frumoase cu nisip fin si golfuri retrase.

Doua piscine pentru copii, tobogane, program de animatie, miniclub, loc de joaca pentru copii si 2 terenuri de tenis. Toate acestea ii intampina pe turistii cu copii la Hotelul Mitsis Roda Beach Resort 5* din Roda. Acesta se afla langa plaja si la 36 de kilometri de Corfu Town.

Hotelul Bella Mare 4* se afla chiar pe plaja in localitatea Kassiopo. Este vorba despre Avlaki aflata la 35 de kilometri de Corfu Town. O sa gasiti aici piscina pentru copii, o gradina superba, dar si un loc de joaca pentru cei mici.

Leave a Reply