33 de hectare de plaja in plus pe litoral. Romania versus Bulgaria

Pana in 2015  suprafata litoralului Marii Negre de pe teritoriul Romaniei  trebuie sa creasca cu 33 de hectare. Nu poate sa fie decat o veste buna avand in vedere inghesuiala din fiecare vara de pe cele mai multe plaje din Romania.

Lucrarea care prevede protejarea tarmului romanesc de la Constanta si pana in Eforie Nord va costa 170 de milioane de euro. Din bugetul total 145 de milioane de euro provin de la Comisia Europeana si cu ajutorul lor se va incerca stoparea procesului de eroziune si aducerea de nisip pe mai multe plaje.

www.jeka.ro

Pana cand litoralul romanesc va ajunge la forma sa maxima daca putem sa ii spunem asa eu zic sa incercati si litoraul bulgaresc. Cu toate cliseele lui din ultimii ani inca mai exista zone in care o sa simtiti o diferenta fata de Romania.

Am incercat Bulgaria in lung si-n lat din 2006 si pana in 2012. Am prins si perioada in care litoralul bulgaresc era putin cunoscut in Romania, dar si perioada in care aveai impresia ca esti chiar in Romania. Oferta pe care eu zic sa o incercati e departe de Nisipurile de Aur, dar kilometri in plus o sa merite.

E vorba de statiunea Duni si de complexul Saint Thomas. Un resort amplasat pe o stanca cu acces la o plaja superba, curata si cu o intrare in mare foarte lina.

Pe www.jeka.ro o sa gasiti si o oferta de 1 Mai si Paste 2013 la Saint Thomas. 25 de euro/zi/persoana/ All Inclusive

Totul a fost construit intr-o rezervatie naturala, iar eu va recomand o tura cu bicicleta in imprejurimi si o plimbare cu barca. In plin sezon de vara costul la Jeka.ro este de 64 de euro de persoane cu All Inclusive complexul fiind cotat la patru stele.

Ce ziceti ? Merita o vacanta ?

Photo Credit: Big Max Power (BMP) via Compfight cc

 

One Response to 33 de hectare de plaja in plus pe litoral. Romania versus Bulgaria

  1. Andreea

    Servicile de buna calitate reprezinta litoralul bulgaresc.Nu ezitati sa mergeti ori de cate oriaveti aceasta sansa,este minunat. Iti poti rezerva hotelul dorit direct de pe telefonul tau doar cu o simpla aplicatie care acum este gratis: http://tinyurl.com/qa6lscy . Gasesti chiar si oferte last minutes!!!

Leave a Reply