Descopera Croatia cu ajutorul echipei “Jeka la Plimbare”

Unde sunt cele mai frumoase plaje din Croatia, ce locuri trebuie descoperite la pas, dar si care hoteluri iti ofera cele mai izbitoare privelisti ? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care echipa Jeka aflata la malul Marii Adriatice incearca sa iti ofere un raspuns. Poti sa urmaresti live sfaturile, dar si locurile descoperite de echipa Jeka pe pagina de Facebook – Jeka la Plimbare.

Echipa “Jeka la Plimbare” a vizitat litoralul Croatiei si alaturi de ea puteti sa vedeti insulele Pag si Krk, dar si statiuni din Dalmatia precum: Makarska, Omis, Trogir, Podgora, Rabac sau Brela.

Pentru o plimbare plina de istorie puteti alege localitatea Omis de pe coasta Dalmata.  “Este un oras vechi cu stradute pietruite inguste, cladiri vechi, terase, restaurante, candva o renumita așezare de pirați care dețineau controlul asupra comerțului maritim din zona si care se foloseau de cheile raului Cetina pentru a-si retrage barcile la adapost”.  Pentru o vacanta aici va recomandam hotelul Brzet aflat langa plaja si la 800 de metri de centrul orasului. Un sejur aici incepe de la 453 eur/pers./noapte.

Un alt loc plin de stradute istorice este “Trogir, o bijuterie arhitecturala pentru cei care doresc sa traiasca clipe deosebite, indreptandu-si pasii pe strazile inguste sau sa faca o oprire in piateta din fata catedralei Sf. Laurentiu”.

Echipa “Jeka la Plimbare” va recomanda si ce hoteluri sa alegeti: “Daca va planificati o vacanta in Rabac puteti avea aceasta vedere spectaculoasa de la hotelurile Valamar Allegro si Valamar Bellevue“. Preturile incep de la 39 eur/pers./noapte.

Leave a Reply