Deschiderea sezonului de schi in Austria – Carintia, Austria Inferioara si Austria Superioara

Inceputul lunii Decembrie e momentul cand schiurile se pun din nou in picioare in Austria. Rand pe rand, din Austria Inferioara si pana in Vorarlberg partiile se deschid pentru un nou sezon.

Austria Inferioara – In 3 Decembrie pe cei 19 kilometri de partii din Hochkar pasionatii sporturilor de iarna pot sa inceapa un nou sezon de schi. Sunt 5,5 km de partii usoare, 10 km de partii intermediare si 3,5 km de partii dificile. In aceiasi zi, 3 Decembrie incepe sezonul de schi si in Lackenhof si Otscher.

Carintia – Pe 2 Decembrie incepe sezonul de schi in Kipplitzörl, iar o zi mai tarziu se da startul sporturilor de iarna pentru sezonul 2016 – 2017 si in Gerlitzen Alpe, Innerkrems, Bad Kleinkirchheim si Katschberg. In Bad Kleinkirchheim va asteapta 103 kilometri de partii de schi si 26 de instalatii moderne.

Austria Superioara – Noul sezon de schi incepe in Austria Superioara pe 2 Decembrie – Hinterstoder, Kasberg si Hochficht – si pe 3 Decembrie in Dachstein-West Gosau. In Hochficht sunt opt partii de schi – 3 cu telescaun si 6 cu teleschi, iar in Dachstein-West Gosau va asteapta 142 de kilometri de partii.

Leave a Reply