Cele mai frumoase plaje din Croatia

Croatia isi atrage vizitatorii cu plajele sale de 5* de la Marea Adriatica si cele putin peste o duzina de insule scaldate de soare. Cele mai frumoase plaje din Croatia se intind pe toata coasta Marii Adriatice. Puteti alege un sejur pe insula Rab, in Rabac ori pe insula Hvar. In oferta Jeka Turism pentru Croatia se gasesc hoteluri din toate acestea destinatii. Trebuie doar sa alegeti o destinatie. Va oferim un ghid al celor mai frumoase plaja din Croatia.

5. Plaja Kandalora (Insula Rab)

Este o plaja speciala cu pietricele impartita in trei zone private cu ajutorul golfurilor. Pentru a intra pe aceasta plaja e nevoie sa platiti o taxa, dar accesul este gratuit daca veniti pe apa :)

4. Insula Hvar

De pe insula Pag se ajunge usor pe o alta denumita simplu Hvar, una dintre cele mai hip destinatii din Croatia. In iulie si august plajele sunt pline de tursiti care mai intai profita de razele de soare si apoi petrec. Nu ratati unele dintre cele mai populare baruri: Korzo si Carpe Diem. Unde va cazati in insula Hvar ? Jeka.ro va propune din oferta de hoteluri pentru insula Hvar Adriatiq Hvar 3*.

3. Plaja Zrce (Novalja – Insula Pag)

Se afla pe insula Pag si este una dintre cele mai frumoase insule cu pietricele din Croatia. Se spune ca este o plaja unde turistii simt spiritul petrecerilor din Ibiza. Dupa o zi de plaja turistii spre indreapta spre cluburi precum Aquarius, Papaya si Kalypso.

2. Plaja Girandella (Insula Istria – Rabac)

Un sat pescaresc in urma cu multi ani, o destinatie turistica cautata de sute de vizitatori acum. In Rabac trebuie sa cautati plaja Girandella. Stancile si nisipul transforma aceasta plaja intr-un loc perfect pentru o zi la soare. Aici se organizeaza si doua festivaluri: Sunrise si Rabac Summer. Unde sa va cazati in Rabac ? In oferta Jeka.ro pentru Croatia se afla si hoteluri din Rabac, iar dintre acestea unul este Valamar Miramar . Preturile incep de la 31 euro/pers./noapte si includ mic dejun si cina.

1. Plaja Plat – Dubrovnik

Una dintre cele mai cautate plaje din Croatia este Plat. Aceasta se afla in Dubrovnik si desi micuta ofera un peisaj greu de uitat.

Leave a Reply