Cele mai bune Après Ski din Austria

Timeflies1980/compfight.com

O zi perfecta pe partie nu se masoara doar in kilometri de domeniu schiabil, viteza de coborare si grosimea stratului de zapada ci si in acele momente petrecute cu prietenii in care impartasiti aventurile de pe partie. Si nu exista un loc mai bun pentru un moment de relaxare si un ceai cald decat un Après Ski. Asa ca ne-am gandit sa iti oferim o lista cu “Cele mai bune Après Ski din Austria” avand in vedere ca sezonul de schi sta sa inceapa :)

Lech am Arlberg – Una dintre cele mai pretentioase statiuni de schi din Austria are Après Ski pe masura. Pentru o experienta de 4* trebuie sa incercati Ice Bar-ul hotelului Burg aflat in exterior, iar pentru o atmosfera mai aproape de cea traditionala alegerea perfecta e Schneggarei. Un Après Ski administrat de instructorii de schi din zona.

Cazare Lech Am Arlberg: Hotel Gotthard 4* (in centru – la 150 de metri de schi-lift) – http://www.jeka.ro/GOTTHARD_22220.aspx

Ischgl – E un loc in care va fi greu sa alegeti un après ski deoarece sunt destul de numeroase, dar cu siguranta nu trebuie sa ratati Trofana Alm. Este un fost hambar transformat in après ski si se afla in spatele hotelului Trofana Royale. Trebuie sa incercati un Schnapps.

Cazare Ischgl: Hotel Fliana 4* (la 200 de metri de centru – 50 de metri de schi-lift) – de la 169 EUR/pers./noapte – http://www.jeka.ro/FLIANA_22198.aspx

St. Anton – Statiunea care atrage cei mai buni schiori din lume se afla in zona Arlberg si acest lucru se traduce prin 340 de kilometri de partii deservite de 94 de instalatii pe cablu. Si toti schiorii trebuie sa se relaxeze asa ca aici o sa gasiti o adevarata “colectie” de après ski. E vorba de 15 cafenele, 18 baruri de gheata, 3 cluburi si 7 baruri. Nu trebuie sa ratati Mooserwirt insa trebuie sa stiti ca aici se danseaza pe masa :)

hotel-elisabeth-tirol.com

Kitzbuhel – Situata intre muntii Hahnenkamm si Kitzbuhler Horn aceasta e una dintre cele indragite, dar si exclusiviste destinatii de schi din Austria. Aici o sa gasiti peste 100 de restaurante dintre care trebuie sa incercati Neuwirt – un restaurant cu stele Michelin si un meniu din care nu lipsesc fructele de mare -, Landhausl – un restaurant cu mancare traditionala si The Londoner.

Cazare Kitzbuhel: Hotel Elisabeth 4* (la 1,5 kilometri de centru si la 700 de metri de zona de schi) – de la 92 EUR/pers./noapte – http://www.jeka.ro/ELISABETH_22131.aspx

Leave a Reply