Ce partii de schi din Austria sunt deschise

ed.ward@compfight

ed.ward@compfight

Unde se schiaza in Austria ? Partiile de schi din Austria se deschid rand pe rand pentru sezonul 2015 – 2016, iar primii schiori au ajuns deja in statiuni precum Solden, Zell am See ori Kaprun. La altitudini de peste 3.000 de metri in zona Solden zapada masoara deja peste 115 cm, iar in zona Zell am See – Kaprun si mai exact a ghetarul Kitzsteinhorn stratul de zapada are 80 de cm.  Inceputul sezonului de schi vine si cu intrebari despre disponibilitatea instalatiilor pe cablu care deservesc partile (teleschi, telescaun, telegondola, telecabina) si astfel am decis sa va aratam unde trebuie sa cautati informatii live despre starea partiilor, dar si a vremii.

Cei care au ales o vacanta in zona Solden au la dispozitie atat o harta interactiva cu partiile de schi deschise, cat si un raport privind vremea si stratul de zapada si o lista cu toate instalatiile de cablu din zona. 145 de kilometri de partii de schi ii asteapta pe turisti in aceasta zona si aici puteti vedea care sunt deschise in orice moment.

Si pentru Zell am See-Kaprun e la fel de usor sa aflati informatii despre partii, instalatii deschise si vreme. Toate partiile din Salzburgerland au fost grupate intr-o singura lista. O sa puteti afla de aici care instalatii pe cablu functioneaze si care partii sunt deschise fie ca e vorba de Kitzsteinhorn, Schmitten ori Maiskogel. O sa gasiti pe site-ul dedicat zonei de schi Zell am See-Kaprun si informatii despre stratul de zapada si temperaturi.

Photo Credit: X OVER via Compfight cc

Leave a Reply