Ce aplicatii mobile folosim pe partiile de schi din Bulgaria

Bansko (App Factory OOD)

Aplicatii mobile pentru partiile din Bulgaria sunt doar cateva si cele mai multe dintre ele sunt pentru statiunea Bansko. Acestea ofera informatii despre stratul de zapada, vreme, ski lift-urile disponibile, partiile deschise si o harta a lor, dar si scurte detalii despre zona.

Bansko (App Factory OOD) e una dintre cele mai descarcate, iar ultimul update a fost facut in august 2016 asa ca este pregatita pentru sezonul de schi 2016 – 2017. Este gratuita, dar si o versiune premium.

Cu un redesign pentru iOS 9 aceasta ofera informatii in timp real despre stratul de zapada, ski lift-uri si vreme. Puteti face si rezervari pentru shuttle direct din aplicatie si chiar sa cautati un loc pentru cina deoarece are informatii despre baruri, cluburi si restaurante. Nu lipsesc nici informatii despre transferul de la aeroport spre statiune. In varianta premium sunt incluse si informatii despre istoria statiunii, despre Bulgaria, dar si lectii de schi si snowboarding. Aplicatia poate sa fie folosita si cu Apple Watch.

Bansko Ski (OpenLink Software Bulgaria AD) ofera informatii despre vreme, starea partiilor, starea telecabinelor si stratul de zapada. In cadrul aplicatiei o sa gasiti si o harta cu partiile din zona. In plus fata de aplicatia precedenta aceasta va poate localiza cu ajutorul GPS-ului atat in statiune, cat si pe partiile de schi. De asemenea puteti sa accesati mai multe webcam-uri de pe partii.

Daca statiunea Bansko este usor de “descifrat” cu ajutorul unei aplicatii nu acelasi lucru se poate spune despre Borovets ori Pamporovo. Pentru a afla informatii despre stratul de zapada din aceste statiuni ori despre partiile deschise puteti descarca ski Bulgaria (By EuroDesign BG).

Prin aplicatie o sa aveti acces la informatii despre vreme, starea partiilor, distanta dintre statiuni si stratul de zapada. Aplicatia foloseste coordonatele GPS si determina astfel distanta pana la hotel ori pana la partii.

Leave a Reply