Caraibe. Cele mai frumoase plaje din Anguilla si pana in Barbados

O vacanta exotica in Caraibe, fie ca este in Republica Dominicana, Bahamas, Curacao ori Anguilla inseamna soare, plaje cu nisip fin ce par nesfarsite si relaxare la umbra unui palmier. E greu sa alegi cele mai frumoase plaje dintr-un loc exotic precum acesta, dar turistii care le-au vizitat au reusit sa realizeze un clasament.

Anguilla – Cand vine vorba de plaje de vis Anguilla se afla in topul listei. Nu mai putin de 33 de plaje se afla se micuta insula, iar cele mai frumoase sunt Rendezvous Bay si Maundays Bay. Pentru un sejur in Anguilla in 2017 este destul sa alegeti un hotel din oferta Jeka Turism pentru Anguilla si sa alegeti o perioada potrivita. Va recomandam Hotel CAP JULUCA RESORT 6* care se afla chiar pe plaja Maundays Bay.

Bahamas – Acest arhipelag de 700 de insule are toate ingredientele unei destinatii exotice: plaje cu nisip, ape turcoaz si plaje cu valuri perfecte pentru surf. Pe cele mai frumoase dintre ele le gasiti pe doua insule la care va asteptati putin: Nassau – plaja Cable si Paradise. Pentru un sejur in Bahamas in 2017 va recomandam Hotel Sheraton Nassau Beach Resort New Providence 4*. Acesta se afla langa plaja Cable si la 7 kilometri de Nassau.

Barbados – Pe insula se afla “capitala surf-ului” – plaja Bathsheba, dar si multe plaje frumoase frecventate de putini turisti precum Foul Bay. Pe coasta Platinum se afla si mai multe plaje incredibile precum Mullins Bay. Puteti alege un hotel de patru ori cinci stele pentru un sejur in Barbados in 2017. Va recomandam Hotel Treasure Beach 4*. Acesta se afla in Paynes Bay, la 50 de metri de plaja si la 13 kilometri de Barbados.

Republica Dominicana – In cazul acestei destinatii totul incepe cu plaja Bavaro din Punta Cana si continua cu zeci de plaje cu nisip alb din zona de est. Langa Santo Domingo se afla plaja Boca Chica, iar peninsula Samana ascunde si ea sute de plaje exotice. Hotel Be Live Hamaca 4* se afla pe plaja Boca Chica, pe plaja si la 180 de kilometri de aeroportul din Punta Cana. Un sejur aici incepe de la 1.273 de eur/persoana.

Antigua – Cele mai frumoase plaja din Antigua sunt Valley Church, Ffryes Bay si Dickenson Bay.

Leave a Reply