16.000 de km cu autobuzul din Washington D.C si pana in Antarctica

Sa pleci intr-o calatorie cu autocarul e de cele mai multe ori cea mai proasta idee. Sa parcurgi 16.000 de kilometri si sa traversezi 14 tari ca pasager al unui autobuz pare o nebunie ori o aventura rupta din filme, dar pentru Andrew Evans a devenit realitate in urma cu trei ani.

travel.nationalgeographic.com

travel.nationalgeographic.com

Avionul, automobilul si trenul s-au dovedit a fi mult mai eficiente si mai comode. Eu am facut un tur al Cehiei cu autocarul si pe cat de fascinanta e aceasta tara pe atat de incomod e autocarul. Asa ca atunci cand am citit povestea lui Andrew Evans in National Geographic despre calatoria sa din Washington, D.C si pana in Antartica am ramas pur si simplu uimita. E o aventura incredibila si in acelasi timp o poveste despre cum un scriitor isi indeplineste singur un vis.

Scriitorul Andrew Evans a trecut prin Mexic, Guatamala, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Columbia, Venezuela, Brazilia, Bolivia, Paraguay si Argentina. Poata va intrebati de cat timp a avut nevoie si mai mult cat a costat. Si aici devine si mai impresionant daca se poate asa ceva. Andrew a parcurs toata distanta in 10 saptamani, iar pe biletele de autobuz a platit putin peste 1.000 de dolari.

Pare incredibil, nu ? Cum din Bucuresti aceasta aventura ar fi imposibila ati putea sa luati in considerare Mexicul ca punct de plecare ? De ce ? Pentru ca pana in Mexic puteti ajunge cu Jeka.ro si nu doar atat…va recomandam si un hotel unde sa petreceti o vacanta exotica inainte sa plecati spre Antarctica. Cu 1.049 de euro de persoana ati putea petrece un sejur in Mexic la Hotel Occidental Allegro Playacar. 

Ce ziceti ? E tentanta o astfel de aventura ori e curata nebunie ?

 

Leave a Reply