CONCURS. Castiga un weekend in doi in Bulgaria !

In acest weekend la Jeka Turism ne-am gandit ca e timpul sa te pregatim pentru vacanta de vara din 2015. Si cum am putea face acest lucru mai bine decat printr-un weekend gratuit in Bulgaria pentru a te reobisnui cu plaja si nisipul fin din statiunile bulgaresti de la malul marii. Am ales pentru tine unul dintre cele mai apreciate hoteluri din statiunea Sunny Beach situat langa plaja si la 90 de kilometri de Varna.

CE TREBUIE SA FACI ?

Distribuie postul de concurs de pe pagina de Facebook a Jeka Turism (prin alegerea optiunii share/distribuie de la finalul postului) si taguieste persoana cu care vrei sa pleci in vacanta.

Poti sa distribui/share postul de concurs atat pe pagina ta de Facebook, cat si direct pe pagina de Facebook a persoanei cu care vrei sa pleci in vacanta. Nu uita insa de tag !Apasa apoi Share/Distribuie !

Poti sa faci acest lucru in perioada 21 Martie 2015 – ora 10.30 si 22 Martie 2015 – ora 00.00. Weekendul il vei alege tu, dar trebuie sa fie in luna Mai 2015, iar transportul este individual.

Castigatorul o sa fie anuntat pe 23 Martie 2015.

PREMIUL ?

www.hotel.majestic-bg.com

Un weekend pentru doua persoane in statiunea Sunny Beach din Bulgaria. Noi am ales pentru tine unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul Marii Negre: Majestic 4*, iar tu trebuie sa iti alegi doar weekendul din luna Mai in care vrei sa pleci in vacanta gratuita oferita de Jeka Turism. Pachetul include cazare cu demipensiune.

Si daca vrei sa stii mai multe despre hotelul in care am ales sa iti oferim un weekend gratuit in Sunny Beach – Bulgaria te invitam sa citesti impresiile cu care s-au intors turistii Jeka dupa o vacanta petrecuta la Hotel Majestic 4*:

Am fost acolo, acum 3 ani si a fost superb ! De la cazare, care este la un inalt standard, pana la serviciile oferite si personalul hotelier caruia nu ai ce sa-i reprosezi. O statiune noua, care nu te lasa sa te plictisesti, avand tot felul de atractii estivale … (mai mult) – Petrut Colteanu – 6 martie 2013

Pentru orice nelamurire te rugam sa ne contactezi pe Facebook. Bafta !

Jeka Turism on Tuesday, March 24, 2015

Leave a Reply