CONCURS “Last Minute”. Castiga o vacanta in Grecia !

Incercam in fiecare an sa oferim vacante in toate colturile lumii si in cele mai cautate destinatii si asta fie ca e vorba de locuri exotice in Oceanul Indian ori statiuni cu plaje cu nisip fin si apa turcoaz din insulele Greciei.

Acum la finalul lunilor toride de vara suntem curiosi sa aflam unde v-ati petrecut vacanta si ce locuri frumoase ati descoperit, dar si cui i-ati recomanda aceasta destinatie.

Destinatiile alese pot astfel sa devina o inspiratie pentru turistii aflati in cautarea unui loc de vacanta. Si pentru ca alegi sa impartasesti cu noi destinatia ta de vacanta ne-am hotarat sa iti mai oferim una !

Te premiem cu un sejur de sapte nopti in Grecia pentru doua persoane ! Sejurul tau in Grecia va incepe pe 22 septembrie !

CE TREBUIE SA FACI PENTRU A INTRA IN CONCURS:

Distribuie postul de concurs de pe pagina de Facebook a Jeka Turism (prin alegerea optiunii share/distribuie de la finalul postului) si taguieste persoana careia i-ai recomanda sa descopere si ea aceasta destinatie. (Exemplu: daca crezi ca prietenei tale Maria i-ar placea destinatia ta de vacanta atunci trebuie sa o taguieste pe ea)

 

Poti sa distribui/share postul de concurs atat pe pagina ta de Facebook, cat si direct pe pagina de Facebook a persoanei spre care pleaca recomandare ta de vacanta. Nu uita insa de tag !Apasa apoi Share/Distribuie !

 

 

Poti sa faci acest lucru pentru cati prieteni vrei. Trebuie insa sa te incadrezi in perioada 4 – 10 septembrie  2015. Sejurul tau in Grecia va incepe pe 22 septembrie.

Castigatorul va fi ales aleator si va fi anuntat pe 11 septembrie. Succes !

PREMIUL ?

www.jeka.ro

O vacanta pentru doua persoane in KassandraHalkidiki, Grecia in perioada 22 – 29 septembrie 2015. Vei petrece sapte nopti cu demipensiune intr-un hotel de 4* in frumoasa statiunea Kalithea aflata la 85 de kilometri de Salonic. Am ales pentru tine un loc de cazare deosebit aflat langa plaja: Hotel Ammon Zeus 4*.

Transportul este individual, dar iti stam la dispozitie cu informatii despre traseu si te ajutam sa identifici cea mai buna ruta pentru tine.

Pentru orice nelamurire ori sugestie te rugam sa ne contactezi pe pagina de Facebook.

Leave a Reply