Concurs – Vacanta All Inclusive in Bulgaria ! Care este cea mai frumoasa tara vizitata ?

compfight/via

compfight/via

Destinatii de vacanta inedite se ascund pe tot globul, din Europa si pana in America Latina sau Asia. Ajutati-ne sa descoperm tari interesante in care ati avut parte de vacante frumoase si pline de aventuri si noi va rasplatim cu un sejur de cinci nopti in Bulgaria. Fiecare vacanta poate sa fie o inspiratie pentru viitorii turisti, iar cu ajutorul celor care au vizitat deja aceste destinatii noii calatori le vor descoperii mai usor.

Iata regulile concursului ce va poate aduce un sejur All Inclusive pentru doua persoane in Sunny Beach – Bulgaria:

1. Dezvaluiti-ne tara in care v-a palcut cel mai mult sa calatoriti printr-un comentariu la postul de concurs de pe Facebook

2. Distribuie postul de concurs de pe pagina de Facebook a Jeka Turism (prin alegerea optiunii share/distribuie de la finalul postului) si taguieste persoana careia ii recomanzi aceasta destinatie ori persoane alaturi de care ti-ar placea sa revezi acele locuri

*Cum puteti sa ne dezvaluiti tara aleasa ? Printr-un comentariu simplu de timpul: “Grecia este tara cea mai interesanta in care am calatorit si am descoperit orase uimitoare precum Skiathos ori Atena. Ii recomand destinatia si Alinei Moga/ Alina Moga iti recomand si tie sa vizitezi Grecia” sau alaturi de comentariu ati putea atasa si o poza ori un link cu respectiva destinatie

*Cei care intra in concurs trebuie sa se asigure ca au dat “like” paginii Jeka Turism

Premiul ?

Jeka Turism va ofera un sejur de 5 nopti in Sunny Beach – Bulgaria. Am ales pentru voi unul dintre cele mai bune hoteluri de patru stele de pe litoralul Bulgariei, Viand. Acesta este amplasat chiar pe plaja, la 500 de metri de centrul statiunii si la 90 de kilometric de Varna.

Noi am ales statiunea si hotelul, iar castigatorul isi va alege perioada. Trebuie sa se incadreze intre 25.05.2016 si 10.06.2016. Pachetul oferit de Jeka Turism este All Inclusive si include cazare in camera dubla pentru doi adulti si un copil cu gratuite 100% pana la 12,99 ani (daca este cazul).

Castigatorul ?

Puteti sa intrati in concurs printr-un comentariu pana Luni (18 ianuarie la ora 19). Castigatorul concursului va fi anuntat Marti (19 ianuarie). In primul rand personal si apoi pe pagina de Facebook a Jeka Turism.

10 Responses to Concurs – Vacanta All Inclusive in Bulgaria ! Care este cea mai frumoasa tara vizitata ?

 1. albus ramona

  Cypru este tara care m-a fascinat cu tot ce are si binenteles ca ii recomand si lui Tecu Ligia sa o viziteze

 2. radu violeta

  Hai la mare!!!

 3. Granpier Rodica

  Multumim pentru acest concurs superb,un weekend minunat va doresc!

 4. Turculet Cristian

  Bulgaria

 5. cioran elena

  Singura tara in care am fost este Bulgaria si mi-a placut foarte mult

 6. maria ene

  Italia singura tara in care am fost si mi-a placut foarte mult

 7. margean ana maria

  ROMANIA.

 8. TRICA VIORICA

  Tara in care am calatorit este Italia si mi-a placut foarte mult,am descoperit locuri minunate cu oameni calzi si as recomanda cu mare drag destinatia si Oanei Maria!

 9. TRICA VIORICA

  Italia este tara pe care am vizitat-o si as recomanda destinatia Vioricai Trica!

  • TRICA ILIE

   Italia este tara pe care am vizitat-o si as recomanda destinatia Vioricai Trica!

Leave a Reply