Bloggeri calatori (dragospirnog.ro): Unde si ce sa mananci in Barcelona

Barcelona. Gaudi. Sagrada Familia. Trebuie sa spun mai mult ? Are cineva nevoie de mai multe motive pentru a vizita Barcelona ? Nu cred. Postul acesta nu este insa despre ce puteti vizita la Barcelona ci despre unde si ce puteti manca la Barcelona. Mi-am propus atunci cand am inceput acest blog sa aduc aici si povestiile altor oameni carora le place sa calatoreasca si sa impartaseasca din aventurile lor si de ce nu care sa ofere si un ghid culinar al unui oras. Postul pe care il propun astazi e foarte bine scris si excelent documentat si extrem de adevarat.

Fie ca e Roma, Viena sau Barcelona intotdeauna caut un restaurant ori o terasa pentru un pranz rapid chiar daca nu fast-food, dar cu siguranta am platit de multe ori peste cat valora mancarea. Eu zic sa cititi cu atentie.

Multi turisti cad insa in plasa si aleg restaurante situate in zonele ultracentrale, langa obiective turistice, care din pacate sunt in marea lor majoritate adresate exact acelor turisti multi si lenesi, care in graba de a bifa cat mai multe obiective turistice intr-un interval relativ scurt, decid sa serveasca masa fie la fast-food, fie la aceste restaurante ideal pozitionate, care sunt la indemana si unde vor plati mai mult decat merita.[…] Mi-am propus in acest articol sa va ajut cu niste recomandari de restaurante care sa va ajute sa descoperiti si bogata cultura culinara a acestui oras …. descoperiti restul “aventurii” culinare pe www.dragospirnog.ro

 

Photo Credit: Faddoush via Compfight cc

 

 

Leave a Reply