Bloggeri calatori (popmarius.com): Venetia verde a Frantei

Venetia e unul dintre orasele mele preferate, iar in Franta planuiesc de ceva vreme sa ajung. Cand am vazut titlul “Venetia verde a Frantei” pe blogul lui Marius Pop mi-am spus ca asta trebuie sa fie un loc pe gustul meu. Asa cum va spuneam si saptamana trecuta mi-am propus atunci cand am inceput acest blog sa aduc aici si povestiile altor oameni carora le place sa calatoreasca si sa impartaseasca din aventurile lor. In aceasta saptamana ne oprim la “casa” virtuala a lui Marius Pop si la povestea lui despre un loc din Franta in care e obligatoriu sa ajungeti.

Dominata de orasele Coulon, Arçais si Luçon, zona Marais-Poitevin arata, dupa umila-mi parere, fata adevarata a Frantei. Niciodata nu am considerat Parisul imaginea intregii tari, cu atat mai mult cu cat, in ultimii ani gasesti pe strada oameni de orice nationalitate, mai putin francezi. […]Intreaga zona se intinde pe 970 kilometrii patrati si este una dintre zonele cele mai bine protejate din Franta. Sursa

Asta e doar una dintre povestiile lui Marius si mai multe puteti sa cititi direct la sursa pe www.mariuspop.com ! Va spun doar ca daca vreti sa ajungeti la Paris primavara e un anotimp mai mult decat potrivit. In ceea ce priveste cazarea eu as alege un hotel bun (in oferta jeka.ro am gasit Hotel Victoria Paris), dar nu foarte scump pentru ca Parisul e si asa un oras destul de costisitor pentru buzunar.

Photo Credit: Honey Pie! via Compfight cc

One Response to Bloggeri calatori (popmarius.com): Venetia verde a Frantei

  1. Cazare Hajduszoboszlo

    Interesant sa citesc asta despre Franta. SI mie imi plac locurile frumoase si caut sa vad si sa gust cat mai mult posibil din frumusetile lumii.

Leave a Reply